✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, March 24, 2013

Shopping Online : Telekung Denim Lace Part LIMITED EDITION #2

As-Salam

Hari ni uzu nak promote produk-II dari DuaQasehOnlineShop iaitu Telekung Denim Lace
LIMITED EDITON !! 
Apa yang menarik tentang Telekung Denim Lace?? Tengok gambar kat bawah..





Material jenis LYCRA DENIM dengn hiasan LACE menyerikan lagi si pemakai :) Material ini jenis tidak panas dan tidak langsung berkedut.. didatangkan khas dan sangat terhad hanya di DuaQaseh ♥

Harga : RM190 + FREEGIFT


cantik tak Telekung Denim Lace ni? Best kot telekung ni . Beli baju boleh, baju nak jumpa Allah mesti lah guna yang cantik-II jugak.  Tak kan jumpa jumpa boyfriend je nak cantik-II ?? ye dak?

So sesiapa yang berminat, boleh direct contact :

Fan Page : DuaQaseh OnlineShop

9 comments:

MarnieyZ said...

wahhh, cantik je tp takda pula duit. hehehe

Pelengkap Rusuk Kiri said...

cantik! cantik ! :)

ANa Ahmad said...

lawa telekung :)

IRA ARINA said...

cantiknya. ni mahu tidur pun pakai je ni. syg nak bukak2 lg. haha

Mieza Jhaa K said...

Bukan sekadar boleh pakai buat solat ni.. cantikk

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

kaK uzu, nk tumpang tanya ni :(
pasal ni
Alternate Incoming Page Links
Accepted Variable Name: url
Example: url=327462873
When you create the URL link, the URL itself is stored in our database and assigned an ID number. The ID number is what
you’ll use in your links. This keeps things neat and simple.

pasal exabytes yg alternate incoming page link..mcm mna nak naik kn duit kt exabyte ni :(

Normi Nieza said...

nice...

Afie Qaisarah said...

lawa corak dia

the said...

memang cantik.. harga dia pun cantik juga.

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com