✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, March 19, 2013

Shopping Online : Telekung Lycra part #1

Assalamualaikum

Hari ni uzu nak promote produk-II dari DuaQasehOnlineShop iaitu Telekung Lycra. 
Apa yang menarik tentang Telekung Lycra? Tengok gambar kat bawah

Telekung Lycra Jameelah

Ukuran Telekung Lycra

Kenapa kita patut pilih Telekung Lycra ?? Mesti ada keistimewaan tentang Telekung Lycra.
 

Pelbagai jenis warna menarik untuk anda .. Anda boleh tengok kaler kat bawah ni





cantik tak Telekung Lycra ni? Best kot telekung ni wana warni. Beli baju boleh, baju nak jumpa Allah mesti lah guna yang cantik-II jugak.  Tak kan jumpa jumpa boyfriend je nak cantik-II ?? ye dak?

So sesiapa yang berminat, boleh direct contact :

Fan Page : DuaQaseh OnlineShop

12 comments:

Zamani Abe said...

tersama lak buat entri sal telekung malam ni.. hehe.. kebetulan

Diari Si Froggie said...

wasalam.. telekung jenis lycra nie memang bagus.. kalau pakai yang kain cotton tu kadang2 dia terangkat.. nak try usha jugak lah. hehe.

Puan Bee said...

comel dan kemas telekung ni

boni kacak said...

Warna ungu tu cantik lah..hehe

ANa Ahmad said...

wah dah ada warna da macam baju melayu huhu.. alhamdulillah...

MarnieyZ said...

wahhh, cantiklah. Cuma terlalu menonjol pula. hehe. suka yg simple je. :)

nini said...

cantik......paling penting tebal dan tak nampak rambut kalau tak pakai scarf

Shida Radzuan said...

wane terqoise cntik..

Eraz Fadli said...

Telekung pun pelbagai sekarang ni..

Afie Qaisarah said...

lawa2.. cm best.. warna warnii..

Nadia Johari said...

wrna biru cntik..tapi klo de cork lgi cntik

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com