✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, March 18, 2013

Statistic Nuffnang Bulan Lepas

Assalamulaikum


Yang atas ni statistic nuffnang uzu. Alhamdulillah dapat UV yang sangat membanggakan.
Bukan senang nak maintain kan UV macam ni. 

Sila jangan hairan UV pada 17 March(Sabtu) yang sangat rendah. Sebab selalunya hujung minggu memang uzu kekadang xda masa nak update entry. It's time to me enjoy my weekend.

Thats all. Thanks yang membaca segala info di dalam entry ni. Tanpa korang xda lah UV uzu macam ni.
Once again, thanks.

Salam

*Lepas ni confirm ada blogger sindir-II uzu kat entry dia.*



26 comments:

Yumida Huda said...

tahniah uzu
tinggi tu
mmg sukar nk capai angka tu

MarnieyZ said...

wahhhh, tinggi nya.
tahniah. :D

Nurul Faiz said...

tahniah ye. teruskan usaha sampai naik lagi :)

zakie 11 said...

uishhh makin mantap blog kak uzu.....sukses selalu ye :)

ANa Ahmad said...

tahniah kak :)meletop ni uv...

Lia Irdelia said...

hebat!// :)

Mia Liana said...

wow... hebat sangat2 dah ni..... terbaikkkk...

aynora nur said...

tahniah! best! maintain yek!

Hans said...

tahniah
untung berblog bila ramai membaca blog kita :-)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wowwwww.....

Seneorita Baharin said...

Tahniahh sis uzu! hebat lah! ^_____^

Mrs Velentine said...

wow...terbaek...

Diari Si Froggie said...

yelah org lawa tak update entry pun org tetap datang <-- komen sindir. keke.. uzu!!! tahniah atas usaha keras uzu jugak kan? kan? chaiyok2.. jangan jadi malas macam aida na. <3

dEdEQ dE wIshEs said...

PERGHHHHHH .. TERBAIK LA UZU .. BG TIPS SIKIT .. HIHI

yan shamba said...

hebak..hehe..tahniah!! :)

onie said...

peh uzu !

Rahmad Mat said...

gila eh! trafik blog cecah 94K UV sebulan.... Tahniah.. sememangnya angka yg ckup besar..

cik amal said...

tahniah!!
amal 1 k pun dah malas,... asyik goyang kaki

Shida Radzuan said...

terbaiklah uzu...seluttt dear :)

Normi Nieza said...

ramainya fan uzu..:)

yana aina said...

tahniah ... berusaha barulh ada hasil kn ^^

aku eryati said...

uuuuuu....jelesnya

Eraz Fadli said...

Mantap traffic Uzu ni..

Afie Qaisarah said...

semkin hebat kak uzu...

Cik Fie said...

tahniah :)

Nadia Johari said...

pergh meletop

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com