March 18, 2013

, , , ,

Statistic Nuffnang Bulan Lepas

Assalamulaikum


Yang atas ni statistic nuffnang uzu. Alhamdulillah dapat UV yang sangat membanggakan.
Bukan senang nak maintain kan UV macam ni. 

Sila jangan hairan UV pada 17 March(Sabtu) yang sangat rendah. Sebab selalunya hujung minggu memang uzu kekadang xda masa nak update entry. It's time to me enjoy my weekend.

Thats all. Thanks yang membaca segala info di dalam entry ni. Tanpa korang xda lah UV uzu macam ni.
Once again, thanks.

Salam

*Lepas ni confirm ada blogger sindir-II uzu kat entry dia.*



Share:

26 Sila Komen:

Unknown said...

tahniah uzu
tinggi tu
mmg sukar nk capai angka tu

Unknown said...

wahhhh, tinggi nya.
tahniah. :D

Dingdang said...

tahniah ye. teruskan usaha sampai naik lagi :)

zakieazid said...

uishhh makin mantap blog kak uzu.....sukses selalu ye :)

Unknown said...

tahniah kak :)meletop ni uv...

Lia Irdelia said...

hebat!// :)

Mia Liana said...

wow... hebat sangat2 dah ni..... terbaikkkk...

aynorablogs said...

tahniah! best! maintain yek!

Hans Hanis said...

tahniah
untung berblog bila ramai membaca blog kita :-)

Leeza Dayasari said...

wowwwww.....

Unknown said...

Tahniahh sis uzu! hebat lah! ^_____^

Mrs Velentine said...

wow...terbaek...

Unknown said...

yelah org lawa tak update entry pun org tetap datang <-- komen sindir. keke.. uzu!!! tahniah atas usaha keras uzu jugak kan? kan? chaiyok2.. jangan jadi malas macam aida na. <3

dEdEQ dE wIshEs said...

PERGHHHHHH .. TERBAIK LA UZU .. BG TIPS SIKIT .. HIHI

Unknown said...

hebak..hehe..tahniah!! :)

Mek Onie said...

peh uzu !

Unknown said...

gila eh! trafik blog cecah 94K UV sebulan.... Tahniah.. sememangnya angka yg ckup besar..

Unknown said...

tahniah!!
amal 1 k pun dah malas,... asyik goyang kaki

Shida Radzuan said...

terbaiklah uzu...seluttt dear :)

Cik Nor said...

ramainya fan uzu..:)

Unknown said...

tahniah ... berusaha barulh ada hasil kn ^^

kak gojes said...

uuuuuu....jelesnya

ERAZ FADLI said...

Mantap traffic Uzu ni..

Unknown said...

semkin hebat kak uzu...

Cik Fie said...

tahniah :)

Nadia Johari said...

pergh meletop