✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, March 18, 2013

Teringin Nak Jadi Cikgu

As-Salam


Fuh fuh fuh.. Ada gaya jadi ciktu tak? Hehehehe
Teringan uzu nak jadi cikgu terutama nak jadi cikgu sekolah rendah. Nak ajar bebudak sekolah pagi..
Kan sekolah pagi kerja sampai tengahari je, so masa selebihnya boleh tumpu kat blog :)

tu sebab la uzu teringin nak jadi cikgu !!

14 comments:

K.a.m.i. said...

hehe! ehh. tapi satg ada koko la apa la. fuhh! penat oo.. mungkin sebab kami tak minat budak budak. heeee!

:: Mrs.Eady :: said...

sesuaiii..

Normi Nieza said...

ada gaya uzu jd cikgu..:)

Hasri Anis said...

terserlah gaya pendidik di situ ^^

selipar putih said...

lepas abes degree buat la kpli..boleh jugak jadi cikgu..macam makcik aku buat..

Husna Humairah said...

Hai Cikgu Uzu! :D

ANa Ahmad said...

hehe boleh ja, tapi kalau pakai baju kurung atau jubah lagi sesuai... :D

ahmad zamani said...

pulok

eiela said...

dulu minat jugak nk jadi cikgu, tpi tak tercapai la plak.

MarnieyZ said...

sy pun nak jadi ckg sk jgk. hehe.
tapi skang ni susah sangat nak jdi ckg, btw good luck Uz. :D

Shida Radzuan said...

wahhh cikgu siti yg cute :)

Afie Qaisarah said...

hehehe.. nti jdi kakak plk.. hihih

Cik Fie said...

comel :)

Nadia Johari said...

kalo cikgu uzu dtg mcm ni mmg sume cikgu laki x kira tua atau muda xwat kje

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com