March 18, 2013

, , ,

Teringin Nak Jadi Cikgu

As-Salam


Fuh fuh fuh.. Ada gaya jadi ciktu tak? Hehehehe
Teringan uzu nak jadi cikgu terutama nak jadi cikgu sekolah rendah. Nak ajar bebudak sekolah pagi..
Kan sekolah pagi kerja sampai tengahari je, so masa selebihnya boleh tumpu kat blog :)

tu sebab la uzu teringin nak jadi cikgu !!

Share:

14 Sila Komen:

K.a.m.i. said...

hehe! ehh. tapi satg ada koko la apa la. fuhh! penat oo.. mungkin sebab kami tak minat budak budak. heeee!

Izwa Kamaruddin said...

sesuaiii..

Cik Nor said...

ada gaya uzu jd cikgu..:)

Unknown said...

terserlah gaya pendidik di situ ^^

selipar putih said...

lepas abes degree buat la kpli..boleh jugak jadi cikgu..macam makcik aku buat..

Kak H said...

Hai Cikgu Uzu! :D

Unknown said...

hehe boleh ja, tapi kalau pakai baju kurung atau jubah lagi sesuai... :D

Unknown said...

pulok

eiela said...

dulu minat jugak nk jadi cikgu, tpi tak tercapai la plak.

Unknown said...

sy pun nak jadi ckg sk jgk. hehe.
tapi skang ni susah sangat nak jdi ckg, btw good luck Uz. :D

Shida Radzuan said...

wahhh cikgu siti yg cute :)

Unknown said...

hehehe.. nti jdi kakak plk.. hihih

Cik Fie said...

comel :)

Nadia Johari said...

kalo cikgu uzu dtg mcm ni mmg sume cikgu laki x kira tua atau muda xwat kje