✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, March 13, 2013

Tutorial Tudung Bawal/Shawl Silang

Salam

Oh request from Cik Lyeen nak suh uzu buat tutorial pakai tudung bawal silang


Kat bawah ni uzu guna tudung bawal.

Actually tutorial tuk tudung bawal/shawl silang dah uzu buat entry dulu. 
Boleh baca sini ----> Tutorial Shawl Silang

Dapat tangkap tak? Kalau nak pakai guna tudung bawal, kena lipat jadi segi tiga macam biasa, then cara nak pakai sama macam shawl dalam tutorial di atas:)

Selamat mencuba! Salam

p/s : Macam berminat buat tutorial via youtube. Soon maybe. Hehe Any request tutorial blog/tudung/shawl can PM me kat fb :)

12 comments:

Sue-Rya Qistina said...

comel!

Melastik Bintang said...

nak request buat tutor kat utube plak....hehe

Seneorita Baharin said...

nice laa sis uzu...tak pernah try lg pakai bawal silang neh...hee..boleh la cuba nnt :D

Normi Nieza said...

chumill la uzu nie..:)

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

lps nie boley la try kan ;) cantik gila!

Izzah Azizah said...

ouhhh ! ini macam ada style turban sikit tapi diolah menggunakan tudung bawal. kan ? hehehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Cntik:)

Yaya NHA said...

Geram nya pipi uzu ni

Afie Qaisarah said...

lawanye kak uzuu.. hihihi

Nadia Johari said...

gorgeous

Shida Radzuan said...

org tu kan..gaya tdung cmne pn comell loteee heheeee :D

TopScarf Channel said...

Terima kasih.... boleh banyakkan lagi tutorial tudung ... memang awesome....

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com