March 13, 2013

, , , ,

Tutorial Tudung Bawal/Shawl Silang

Salam

Oh request from Cik Lyeen nak suh uzu buat tutorial pakai tudung bawal silang


Kat bawah ni uzu guna tudung bawal.

Actually tutorial tuk tudung bawal/shawl silang dah uzu buat entry dulu. 
Boleh baca sini ----> Tutorial Shawl Silang

Dapat tangkap tak? Kalau nak pakai guna tudung bawal, kena lipat jadi segi tiga macam biasa, then cara nak pakai sama macam shawl dalam tutorial di atas:)

Selamat mencuba! Salam

p/s : Macam berminat buat tutorial via youtube. Soon maybe. Hehe Any request tutorial blog/tudung/shawl can PM me kat fb :)

Share:

12 Sila Komen:

suwara entertainment said...

comel!

Melastik Bintang said...

nak request buat tutor kat utube plak....hehe

Unknown said...

nice laa sis uzu...tak pernah try lg pakai bawal silang neh...hee..boleh la cuba nnt :D

Cik Nor said...

chumill la uzu nie..:)

Lady ★ Hanna said...

lps nie boley la try kan ;) cantik gila!

Unknown said...

ouhhh ! ini macam ada style turban sikit tapi diolah menggunakan tudung bawal. kan ? hehehe

fardhila fawwazy blogspot said...

Cntik:)

Unknown said...

Geram nya pipi uzu ni

Unknown said...

lawanye kak uzuu.. hihihi

Nadia Johari said...

gorgeous

Shida Radzuan said...

org tu kan..gaya tdung cmne pn comell loteee heheeee :D

Unknown said...

Terima kasih.... boleh banyakkan lagi tutorial tudung ... memang awesome....