March 30, 2013

, ,

Wanita Berpurdah Pun Main Extreme Game Tau ! (rollerblade)

As-Salam

Sebelum uzu nak berkata-kata di jemput tengok video wanita berpurdah ini bermain rollerblade penuh style!


Amacam?? Terpegun tak? Uzu kagum ngan budak ni. Berpurdah tapi penuh style lak main rollerblade.
Tak salah kita nak buat aktiviti lasak even berpurdah. Semua pun boleh.

Uzu teringat masa uzu ada tournament futsal time study dulu, bola futsal kedebukkkkkkkk kat muka uzu.
Habis merah satu muka. Balik hostel nangis. Tau tak sapa serang? Haha wanita berpurdah beb!!

So tiada alasan untuk muslimah yang lain nak beraktiviti lepas ni.
Janji jaga apa yang patut di jaga. Tak gitu korang? Pendapat korang cane lak tentang tentang entry ini?

Tinggalkan pendapat anda kat komen.Salam

Share: