✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, March 30, 2013

Wanita Berpurdah Pun Main Extreme Game Tau ! (rollerblade)

As-Salam

Sebelum uzu nak berkata-kata di jemput tengok video wanita berpurdah ini bermain rollerblade penuh style!


Amacam?? Terpegun tak? Uzu kagum ngan budak ni. Berpurdah tapi penuh style lak main rollerblade.
Tak salah kita nak buat aktiviti lasak even berpurdah. Semua pun boleh.

Uzu teringat masa uzu ada tournament futsal time study dulu, bola futsal kedebukkkkkkkk kat muka uzu.
Habis merah satu muka. Balik hostel nangis. Tau tak sapa serang? Haha wanita berpurdah beb!!

So tiada alasan untuk muslimah yang lain nak beraktiviti lepas ni.
Janji jaga apa yang patut di jaga. Tak gitu korang? Pendapat korang cane lak tentang tentang entry ini?

Tinggalkan pendapat anda kat komen.Salam

11 comments:

Afie Qaisarah said...

setuju sgt2.. hihiih

ANa Ahmad said...

terbaik :)

Nurmujahidah Ismail said...

muja kagum time tgk wanita berpurdah pegang senapang,, hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

TERBAIK AH :)

sha dhira said...
This comment has been removed by the author.
sha dhira said...

that was awesome..

sa mic said...

hebat ^__^

Normi Nieza said...

hebat tu..:)

Cik Fie said...

terbaekk ! :)

Hasnul said...
This comment has been removed by the author.
NoL Skate Putrajaya said...

nolskateputrajaya.blogspot.com

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com