✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, March 20, 2013

Wordless Wednesday : Cikgu Hina Polis -"Bukan Wira & Bodoh"



Satu demi satu orang yang "tinggi" pelajarannya mempertikai, dan terus memperlekehkan  wira-wira kita yang gugur di Lahad Datu. Hebat sangatkah kita bila mengambil "the Another Side" dalam kes ini?

20 comments:

Aku Penghibur said...

ishhhh ini lah ..meluahkan pedapat tak bertempat

Lyeen De Syifa said...

memalukan je ckp mcm ni..T_T...kecewa dan sgt tak menunjukkan kewibaan sbg pendidik..!

Mohamad Khairil said...

sedih kut..ayah saya pon polis jugak!! :( ada ke patut kata macam tu?

Kila Lala said...

Naseb la die bukan dari kalangan keluarga kila... Kalau tak, malu!!!

Aleeza Zailan said...

Haha . Percakapan dia ibarat orang yang tidak mampu berfikir waras lahh . Cikgu ke ni ? Kesian lahh anak murid dia :3

Miss Anonymous said...

Dah puas hidup agaknya budak nie

Harith Iskandar said...

mmm ader je org yg suka hina2 org kan...manusia mmg selalu lupa kebaikan org lain...

Ezad Skytech said...

langsung takde sensitiviti "ORANG" ni...aihhh~

Fatihah Nazri said...

geram plak bace entry nih ! btw dah follow !

✿ Hasnie Adda ✿ said...

ish ! tak mengenang budi btol .

Afie Qaisarah said...

ada plk cm tu kan.. ish3

ANa Ahmad said...

wah cantik header uzu... :D

dEdEQ dE wIshEs said...

GILERRRR TOL LA ..

boni kacak said...

dunia dunia.. makin pelik

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. kita doakan semoga umat2 Islam dan warga Malaysia tidak bertekak sesama sendiri pasal kes di LD tu.

Normi Nieza said...

apasal dia tak g jer lawan pengganas tu?huhu

wan_muna said...

sebab dia rasa bagus lah dia kata gitu... apa kata masukkan dia ke kawasan red code.. baru lalu je dah kecut perut... apa punya orang daa...

Cik Fie said...

isyh3 :(

Nadia Johari said...

sedihnyer bile org kita ckp mcm ni

Solehah Shamsuddin said...

byk ckp lak dy ni, pi lawan la sama pengganas tu. baru dy tau macamne sshnye nk jaga sempadan dan kedaulatan negara.huhu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com