✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, March 11, 2013

Yeahhhhh ..Hadiah GA Dah Sampai..

Salam

Alhamdulillah sampai dah hadiah GA . Alamak !lupa dah GA apa tapi di sponser oleh cik Lyeen si gadis comel yang berlesung pipit dalam. Jeles I tau . uzu punya lesung pipit tak sedalam dia . Hehe ^^

Sebenarnya dah lama sampai benda ni tapi baru ambik kat pej pos tadi pagi. 
Nak tau tak apa dalam bungkisan yg comel love love pink ni? Meh scroll down :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Taadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! Tudung bawal rose. Kih3 . Awat tak kaler pink ? #demand


Uzu tak reti and x sesuai pakai tudung bawal. nampak selekeh kalau uzu pakai tudung bawal tapi uzu gayakan tudung ni dengan cara yang lain. My fav style, Style tudung/shawl silang  ^______^ 


Yeahhh nampak comel kat situ :) Thanks to cik Lyeen cupcake. I like :)

Anyone yang berminat dengan tudung bawal rose ni, boleh PM cik Lyeen tuk order :)
k bye Salam.


20 comments:

Mia Liana said...

wow... congratssss dear... cantik la tudung tu bila uzu pakai... so gorgeous...

Farah Waheda Wahid said...

cantiklah uzu... ^_^

Adilah Asari said...

cantik2..pandai uzu gayakan :)

Husna Humairah said...

Tahniah! Dannn cantiklahhhhhhhh :D

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

tahniah kak.. hehehe cantik sungguh!

Hasryn HAMKA said...

Emm... Uzu memang cantik..pakai tudung apa pun akan nampak keayuannya..=)

Seneorita Baharin said...

Tahniah sis! chantek n sesuai laa sis uzu pakai..niceee sgt3 ^_________^

mizzniya said...

tahniah..comey laa =)

Iema Gurlz said...

chomel la uzu... ^^

Normi Nieza said...

tahniah..cantik...:)

Maru Maru :3 said...

cantiknyee! jeles :D

Cik Fie said...

tahniah :)

Yumida Huda said...

tahniah sis..ohsem tudung tu...nak je i petik rose tu..hikhik

Lyeen De Syifa said...

cntik akk uzu..mohon buat tuto..lyeen nk pki mcm tu jgk..ahahha:D

sa mic said...

wah cantik dan comel, hehe

onie said...

nak signnnnnnnnnnnnnn :P

ANa Ahmad said...

macam mira hussin pulak :D

Azhafizah Md Nor said...

tahniah..tudung cantik..uzu comel (:

Afie Qaisarah said...

tahniah kak uzu

Shida Radzuan said...

uihh comel bunge2 tu hehee :D

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com