April 29, 2013

,

Akibat Curang Dengan Nuffnang Dan Memilih Komli

As-Salam

Hari ni nak share pasal nuffnang. Sila lihat gambar di bawah dahulu. Apa yang pelik?

Haaaa nuffnang uzu dah no data sejak awal bulan April lagi. Sengaja uzu diamkan diri nak tengok kot-kot nuffnang ada masalah. Rupanya selamanya dah macam ni... Memamg permenantly Non Glitterati ..

As u know, uzu dah bertukar kepada Komli hampir 3 bulan dah. Alhamdulillah setakat ni earning Komli sangat mengembirakan hati uzu. Tunggu ja uzu update earning untuk bulan ni okay..

Nak tahu apa itu Komli ? Baca----> TEKAN


ok lah. Thanks for reading. Salam
Share:

15 Sila Komen:

Shad said...

kalau komli bagi earning lagi awesome.. tak apalah kalau nuffnang merajuk.. hehe

Unknown said...

jom komen entry yg ni ..sya masuk contest komen terbanyak ..

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

Cik Nor said...

wah best tu..:)

Mrs Velentine said...

oh kalau ok komli takpe bah

Unknown said...

wow..menarik ni..dah daftar komli mggu lps..tp x bpe nk faham sgt..leceh ckit

kucing comel said...

tak kesah la, saya macam nak buang je nuffnang tu, kedekut sangat. dah dafter komli minggu lepas, tengok dulu dapat berapa earning.. kalo ok,...bye bye nuffnang.. menyedihkan...dah 4 bulan earning baru rm20++, BE haram nak dapat.. good luck kepada mereka yang masih setia ngn nuffnang hehee

PCL said...

sama lah kite..erk, Monyet Rimau !!

Unknown said...

stakat ni msih setia lg ngn nuffnang..
nnti jgn lupa update earning tau..klau ok nk curang gak..hehe

p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

Unknown said...

ermmm gitu ke? ni yg nak curang nih.
tgu earning uzu ngan komli dl, klu cun nmpknya ada potensi kita nak curang!

Azhafizah MN said...

nuffnang suruh setia dgn dia la tu kan..takpe,komli lagi banyak kan uzu :)

Unknown said...

Update mcm mana diaorg nye earning and hasilnya..kalau betul best..nak curang jugak xD

Admin said...

rezki masuk kot komli lak kot..hehe

www.jmr23.com

Unknown said...

dah lama tak check nuff...smlm check ada pulak cpuv...sayang semua dah terlepas......

Cik Fie said...

bestnya :)

mommyfiqa said...

komli lagi masyuk apa..