✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, April 22, 2013

Benarkah Orang Yang Suka Simpan SMS Itu Romantik Dan Penyayang ??

As-Salam

Soalan yang tak di sangka-sangka akan di tanya. Tapi menarik jugak untuk dikongsi. Tadi uzu share gambar kat bawah ni di Instagram uzu. Yang ni gambar uzu tengah delete mesej. Banyak kan? Yang ni baru sent item. Yang Inbox belum lagi. Haha :D


Soalannya berbunyi...


Penyayang ? Of coz lah penyayang =) Hihiihihi Tapi bab romantik, uzu pun tak tahu uzu ni romantik ka tak tapi uzu suka duk berjiwang2 dengan kesayangan uzu tu. Suka tengok dia senyun. Gigi dia comey .. Gelak ketawa dia buat uzu terhibur. 

Me : I romantik tak?
Him : Sikit je.
Me : Sikit? Hampeh u ni..
Him : Sikit macam semut ..
Me : Sikit ja? So yang baki apa? Cengey?
Him : Yang baki tu Comey.

Memang hampeh ! Boleh lak dia kata sikit ja?? tapi Janji ada ! hahaha :D So kesimpulannya, benarkah orang yang suka simpan SMS adalah org romantik dan penyayang?

Jawapan dia 50-50 .Depands on the individual. Uzu suka simpan SMS sebab suka baca balik SMS bila rindu. Alahaiii . tapi Bab penyanyang, yes 100% =)

So pendapat korang pulak macam mana??


*entry cinta cintun pertama untuk tahun ini*


15 comments:

Afiqah Alias said...

klu akak lak simpan msj sbb mls nk delete..hehe...

cik kumbang said...

sama la kita :)
siap export ke notepad lagi
*simpan dalam laptop ssshhhhh :p
*kenangan kan,bila baca2 balik mesti tersenyum,betul x?

NinaAz said...

Nina dulu siap salin balik sms2 masa couple dalam buku. Haha. Lawak betul bila igt

Masmira Masri said...

mya pun suka simpan sms.suka baca balik hahah romantik eh cenggitu....huhuhu

Fiqa Nsz said...

Sweet nya. Fiqa takde pkwe so mmg tkde simpan mcg la. Haha

tenku butang said...

hu2.. teman pun mcm 2.. sapai hp penuh xleh masuk mesej hubby teman marah berapa kali dh tp teman tetapsimpan mesej2 lama dia.. hu3.. sayang nk delete.. tmbh2 masa zaman kenal2 dulu.. oh tidakk.. xmo delete!

SYUKRI TAHIR said...

betul kot.. cek simpan byk mesej tak habaq kt sesapa pun.. (padahal dah bocor dah kt komen ni..) :P

Lynn Munir said...

Ye ker ? Hehehe...

anis Sk said...

saya pun suka simpan mesej lama then baca balik.
Sama macam gambar dalam fon rase sayang nak delete. Hihi

#Memori jd full terpakse lah delete.

MarnieyZ said...

suka jgk simpan mesej bnyk2 sbb rasa best tp kdg terpaksa padam sbb memori habis. hehehe

nini said...

dulu nini pon simpan...siap tulis balik dalam buku weh...sayang nak delete, leas tu terdelete semua...nasib baik ada tulis dalam buku, la nih tak de nya nak simpan, dia tak romantik...hahahaha

Rosidah Binti Muhamad said...

hahaha..tak sangka pulak soklan sis uzu g post kat sini..sis pernah baca dlm artikel dulu..tak ingat artikel apa. Dia ckp org yg suka simpan sms tu penyayang dan romantik. Dia akan cuba kekalkan sms klu ia dr org tersayang atau sms dr org yg bg kata2 semangat atau pujian.

Normi Nieza said...

ye ke romantik?hehe

mawar berduri said...

betul2...setuju...

Cik Fie said...

setuju :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com