✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, April 3, 2013

Cashout SAYS Kali Ke-5

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.. Baru dapat email dari SAYS =)
Kali ni uzu cashout RM200 and SAYS memang bayar payment on time. Isnin baru2 ni uzu cashout, payment InyaAllah akan masuk bank hari ini atau esok. Setakat ni uzu takda masalah cashout earning lagi dengan SAYS .

SAYS ? Apa itu says?? Let's me expain it shortly. SAYS ni senang ja. Just share iklan yang disediakan, setiap klik akan dapat 20 sen. Just suh orang klik je. Mudah kan? Dalam sebulan boleh dapat RM50.

Alhamdulillah setakat ni, uzu dapat RM250 sebulan bergantung kepada iklan yang SAYS bagi. Lagi banyak SAYS bagi iklan, lagi lah uzu suka :)




So sesiapa yang nak, boleh daftar kat sini. Dont worry , tak guna apa-apa modal pun. Sign Up free kot.


Sebarang pertanyaan, boleh PM uzu kat fb ye. Sharing is caring. Salam


15 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah :)

Normi Nieza said...

alhamdulillah..rezeki..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. saya pun ada gak. tapi cam tak berjalan je earning tu. hehehe blom pernah dapat duit daripada itu lagi...

Puteri Hana said...

beznye masyukkk....

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...alhamdullilah rezeki tu...:)

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah...congrats uzu... ^_^

iu-hazirah said...

camne nak wat iklan Say n dptkan cashout say??

Fb uzu ap?

cik azLyzah⊙.☉ said...

Best nye..cik tak penah cash out lagi :(

yan shamba said...

Alhamdulillah...bestnyer..ni nk aktif says balik ni..baru cash out sekali je.. :)

ANa Ahmad said...

alhamdulillah :D

siti zawiah said...

bestnya..za tak cash out lagi..

Shida Radzuan said...

terbaik rezeki :)

sa mic said...

taniah kak ;)

mawar berduri said...

rezeki...

Cik Fie said...

tahniah :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com