✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, April 9, 2013

Fake Facebook Yang Menggunakan Gambar Uzu Sebagai DP Telah Di Delete.

As-Salam

Alhamdulillah.. Semalam dapat notifications yang mana pihak Facebook telah membuang fake account facebook tu dengan serta merta. Bila uzu check sendiri, memang xleh nak buka. Korang nak tengok?
Boleh tengok kat SINI.

Sapa yang baca ni, tapi tak tahu apa cerita sebenarnya, boleh rujuk entry kat bawah.


So korang kena berhati-hati lepas ni kat facebook. Hide all ur album. 
Kemungkinan jugak friends kat facebook korang ada musuh ke, haaa kan boleh jadi macam ni
So be ware alls. Salam


7 comments:

Normi Nieza said...

kna lbh berhati2..huhu

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

salah satu sb nape xletak gmabr kat blog n fb.. hati2 next time

CiK Bella said...

Bagus lah dah delete

hanafi abdullah said...

kasihan menjadi mangsa keadaan..harap bersabarlah ya..

Jom Baca Entri Terkini Saya Di Sini

Farah Waheda Wahid said...

memang kakak hide semua album kat FB uzu...dangerous...

Harith Iskandar said...

itulah slh 1 sbb nyer jgn letak pic kt fb.hide pon org boleh hack juga.tp itu lah mujur dh setel.sy pon ikuti jg prkmbangan ni.mase mule2 tgk tu dh agak mcm lain je

Cik Fie said...

kena berhati - hati dgn facebook .

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com