April 10, 2013

, , , ,

I Got Something Special Gift For Fan Of The Week Blog Azhafizah.com

As-Salam

Fan of the week?? Yes !! Hehe kalau korang nak boleh terjah blog Fiza ..
Serius sangat tak sangka dapat gift ni. Tertanya-2 jugak sapa hantar bungkusan kat uzu ni.

And uzu sangat TERPERANJAT bungkusan tu dari Fiza,owner blog http://www.azhafizah.com/.
Terus lah bukak. Aihhh tak sabar nak taw apa isinya dalam bungkusan tu. Bila buka...." Wahhhh.."


Uzu dapat lampu meja. Hehe senanglah kalau online dalam gelap, dah ada lampu. Hehehe. Pink lagi taw ! 


Fiza, thanks sesangat tau. Terharu uzu seketika . Kih3 .. Muaahhh3x !!

Korang jeles tak? Kalau jeles , korang jadi lah fan of the week kat blog http://www.azhafizah.com/ !
Macammana caranya? Hehe Terjah dulu blog dia, then cari kat sidebar blog :)

Good luck korang !! Salam
Share:

14 Sila Komen:

cci said...

bestnya.. :)

Unknown said...

saya dah bnyak kali jadi fan of the week blog kak fiza ni...
yg dapat hnya blog review, kalendar 2013 dan juga keychain je...
tp yg nie lg best....
huhuhuhuuuu...

Unknown said...

besnye..thniah uzu..

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Comelnyeeeeee, pinkkkkk :D

Unknown said...

kawaii. kaler pink gitu.. bestnyaaa ^^

Maru Maru :3 said...

kiut gile! ><

UniMeOw said...

comelnya~!! :D
tahniah2...

Shida Radzuan said...

heheee..kita serupa..lallalaa~!

FIZGRAPHIC said...

best gila!

Cik Nor said...

cantik ...pink gtu..:)

Unknown said...

uik pink! best

Unknown said...

best laaa .. comelnyaa lahh ! mesti la jeles ! :D

Chaca Monsterr said...

tahniah uzu. best nya org bagi hadiahhhhhh :D

Cik Fie said...

tahniah :)