✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, April 17, 2013

Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua..  Semua ini bersempena blog ERAZ FADLI mencapai Pageview 1 Juta.. Segmen ini bermula pukul 2.30 Petang (Selasa - 16 April 2013 hingga 2.30 Petang (Rabu - 17 April 2013) sahaja.. 24 Jam!

DUA blogger yang bertuah akan mendapat Top-Up RM 5.. Pemilihan melalui Mr. Random.org..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta..
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

14 comments:

Normi Nieza said...

gud luck uzu..:)

aku eryati said...

saya pun join jugak ni

http://eryati.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

M Hakim Faiz said...

All the best and good luck uzu..

Mrs Velentine said...

hi uzu MV dr segmen sama

Aina Areen said...

good luck akak :D aina pon dah join

M Hakim Faiz said...

Singgah sini ...

Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Petang.. Terima kasih sebab sudi join Segmen Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Senarai penuh penyertaan sudah disenaraikan.. Boleh semak di link ini : http://www.erazfadli.com/2013/04/senarai-peserta-menang-bersama-segmen.html

Sementara menunggu senarai DUA Blogger bertuah, boleh blogwalking dulu! TQ very much!

mawar berduri said...

singgah dari segmen yang sama...
http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

Iehah Farihah said...

singgah dari segment sama

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

good luck.

Mohamad Khairil said...

Salam,baru sempat terjah ke sini,daripada segmen yg sama,
http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html
jemput join GA saya,
http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/giveaway-bff-forever.html

zafirah fadzlan said...

dari segmen same ;) done follow here

jom LIKE on9 shop sy

http://www.facebook.com/pages/Labyrinth/104914873039271?ref=hl

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t. dan Selamat Pagi.. Jom terjah entri ini - >
http://www.erazfadli.com/2013/04/pemenang-segmen-eraz-fadli-sempena.html
untuk semak siapa DUA Blogger yang bertuah menang Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Tahniah!

Terima kasih diucapkan kerana sudi join segmen anjuran Eraz.. Jika ada peluang, jumpa di segmen seterusnya..

Terima kasih! ;D

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

Cik Fie said...

gud luck ;)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com