April 02, 2013

, ,

Pencarian Sponser Mini GA Part #2 Emas Putih

As-Salam

Sebenarnya uzu nak buat segmen tapi tak tau la nak buat segmen apa. Asyik buat segmen topup,
bosan lak. Hehehe so hari ni uzu nak try benda baru lak.

Hari ni uzu nak test market nak cari pencarian sponser untuk Mini GA uzu nanti.

Mini GA ni akan berlangsung selama 2 minggu.
Tarikh belum uzu tetapkan. Maybe selepas mendapat sponser, uzu akan mulakan Mini GA dalam masa terdekat. InsyaAllah kalau takda aral melintang.

Hadiah Sponser

-Apa-apa barang yang menarik
-Top up
-Cash

Uzu akan senaraikan sponser dan tak semua sponser yang uzu akan terima.
Uzu akan pilih berdasarkan benda yang disponser tu menarik atau tak. Ini bertujuan untuk melancarkan Mini GA ini dengan jayanya..

Syarat Sponser

- Follow blog
- Like fanpage
- Klik Link
- Backlink
- Follow G+
- dan lain-lain (akan dipertimbangkan)

Yang berminat nak jadi sponser, boleh PM uzu kat facebook atau fanpage uzu ye :)
Thanks sapa yang sudi nak sponser.

Salam

Share:

16 Sila Komen:

Shad said...

wah, segmen baru.. shad support dari belakang.. :)

chinta said...

yeah...

Dayang Deno said...

deno ada pm uzu :)hihik^^

Unknown said...

Terbaik ni :D

Cik Nor said...

nak sponser jgkla..:)

Solehah Shamsuddin said...

teringin nak sponser, tapi xtau nak sponser pe.haha :D

INNANIE ARIFFIN said...

check inbox uzu! :)

maszull said...

assalamualaikum uzu...wah bestnya...:)

Mrs Velentine said...

uzu kejap lagi Pm..

Unknown said...

Menarik!!.. :).. ok dah pm admin..

By JR admin@pingje.org

Unknown said...

hebat..tintong!

Unknown said...

goodluck akak! :D

kucing comel said...

nak sponser apa ye?

Sukma said...

we support u...

Ija said...

teringin nak sponsor ler... :)

Cik Fie said...

gud luck ;)