✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, April 2, 2013

Pencarian Sponser Mini GA Part #2 Emas Putih

As-Salam

Sebenarnya uzu nak buat segmen tapi tak tau la nak buat segmen apa. Asyik buat segmen topup,
bosan lak. Hehehe so hari ni uzu nak try benda baru lak.

Hari ni uzu nak test market nak cari pencarian sponser untuk Mini GA uzu nanti.

Mini GA ni akan berlangsung selama 2 minggu.
Tarikh belum uzu tetapkan. Maybe selepas mendapat sponser, uzu akan mulakan Mini GA dalam masa terdekat. InsyaAllah kalau takda aral melintang.

Hadiah Sponser

-Apa-apa barang yang menarik
-Top up
-Cash

Uzu akan senaraikan sponser dan tak semua sponser yang uzu akan terima.
Uzu akan pilih berdasarkan benda yang disponser tu menarik atau tak. Ini bertujuan untuk melancarkan Mini GA ini dengan jayanya..

Syarat Sponser

- Follow blog
- Like fanpage
- Klik Link
- Backlink
- Follow G+
- dan lain-lain (akan dipertimbangkan)

Yang berminat nak jadi sponser, boleh PM uzu kat facebook atau fanpage uzu ye :)
Thanks sapa yang sudi nak sponser.

Salam

16 comments:

sha dhira said...

wah, segmen baru.. shad support dari belakang.. :)

chinta said...

yeah...

deno said...

deno ada pm uzu :)hihik^^

ANa Ahmad said...

Terbaik ni :D

Normi Nieza said...

nak sponser jgkla..:)

Solehah Shamsuddin said...

teringin nak sponser, tapi xtau nak sponser pe.haha :D

Innanie | Ariffin said...

check inbox uzu! :)

Mas Zull said...

assalamualaikum uzu...wah bestnya...:)

Mrs Velentine said...

uzu kejap lagi Pm..

PingJeDotOrg Page said...

Menarik!!.. :).. ok dah pm admin..

By JR admin@pingje.org

Lyeen De Syifa said...

hebat..tintong!

Nabila Medan said...

goodluck akak! :D

Monyet Rimau said...

nak sponser apa ye?

Sukma Haron said...

we support u...

Ija said...

teringin nak sponsor ler... :)

Cik Fie said...

gud luck ;)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com