April 29, 2013

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Share:

22 Sila Komen:

Cik Nor said...

gud luck..:)

Unknown said...

all the best ^^

Unknown said...

gud luck uzu....

Kekzamanis said...

Interesting! Join! ^_~

Unknown said...

nak join gak......!

Unknown said...

joined from same segmen
http://alamslegacy.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Mia Liana said...

Salam... Mia datang belek blog ini. Terima kasih ya sudi join Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2013.

Unknown said...

Assalamualaikum..

Dari segmen yang sama..
Jom singgah blog saya.. ;)

http://nmalazamzuri.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jan-mialianacom.html

fatihahfazlin said...

singgah dari segmen sama..
http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Unknown said...

datang dari segmen yang sama :)

http://inikisahtia.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Unknown said...

err , emas putih tu apa ea ? err err rr , hehe hai akak comel ! :D

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

naomei said...

Tumpang lalu..tumpang lalu cik akak datang nie..datang nak komen sini


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

kisah si dairy said...

salam pagi...
datang dari segmen yang sama
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

jom singah blog saya..

mselim3 said...

Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

mselim3 said...

Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Mak Lin said...

Lin datang sini dari segmen yang sama~

http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Salam perkenalan ^_^

Mama Amirul said...

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ada buat segmen juga...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

Aerill Hassan said...

Assalamualaikum!!!Ada org tak??Datang melawat!!!..Lawat la balik blog saya!! Hua3
http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html...

Cik Fie said...

gud luck :)

Mia Liana said...

tahniah ya...

http://www.mialiana.com/2013/05/pengumuman-pemenang-segmen-2-bloglist.html

adarain said...

Tahniah!!!