✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, April 2, 2013

Takziah Kepada Arwah Kak Fauziah(Dana Sinar Fauziah)Yang Hembuskan Nafas Sebentar Tadi

Al-Fatihah

Takziah diucapkan kepada suami dan keluarga arwah kak Fauziah yang mana telah menghembuskan nafas terakhir 30minit yang lalu.
Uzu baru baca status yang orang share kat facebook tentang berita permergian arwah kak Fauziah. Bila diselidik page Dana Sinar Fauziah , mengalir air mata uzu membaca setiap isi yang ada kat situ.

Kisah pengorbanan seorang suami yang mengorbankan kerjayanya untuk menjaga dan memberi sepenuh perhatian terhadap isteri yang dinikahinya 2 tahun lalu. Fauziah mengalami kerosakan pada saraf otak.

Kak Fauziah dulu cantik orangnya,sihat , cergas dan rajin..


Selepas terkena asma, semua berubah dalam sekeip mata..



Subhanallah.. Allahuakbar.. Uzu memang tak sangka dan sanggat terharu dengan suami arwah yang sanggup berhenti kerja dan menjaga isterinya yang sakit. Bayangkan lah !

Jarang dijumpai suami yang mulia seperti itu. Ya Allah sebaknya uzu :'(

Marilah kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah buat arwah kak Fauziah,
Semoga Allah tempatkan kak Fauziah ditempat-II orang yang beriman. Aamin



20 comments:

Ibu Amirul said...

AlFatihah untuk Arwah

Puteri Mama said...

al-fatihah untuk arwah..baju je terbaca tentang entry ni

cik yaya said...

al-fatihah :)

Normi Nieza said...

takziah..al-fatihah...

Makbed Journal said...

Innalillah...
LAma Abil jaga isterinya. Sungguh, kasih tak kan terluaah dengan kata-kata sahaja.

Innanie | Ariffin said...

al fatihah. moga kesakitan yang kak fauziah alami menghapuskan dosanya dan moga arwah di tempatkan di kalangan insan solehah! amin. :(

Farah Waheda Wahid said...

Al-Fatihah....

laskar pelangi said...

takziah untuk keluarga arwah. semoga di tempatkan dikalangan orang2 yg solehah.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila pernah terbaca kisah mereka ni. al-fatihah. semoga allahyarhamah ditempatkan di kalangan orang yang beriman di sisi Allah SWT :)

dEdEQ dE wIshEs said...

AL-FATIHAH .. TAKZIAH .. BESARNYE PNGORBANAN SEORG SUAMI ..

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-kenangan-terindah.html JOM JOIN SINI. ^^

Diari Si Froggie said...

Allahuakbar.. sayang sisuami terhadap arwah kak fauziah sayang lagi Allah padanya. Al-Fatihah.. semoga roh arwah ditempatkan dalam gol.beriman dan dicucuri rahmat. Besar sungguh pahala sisuami.. harap sisuami dan seluruh keluarga tabah mengharunginya..

ANa Ahmad said...

al-fatihah

combi said...

al-Fatihah utk arwah....

Sukma Haron said...

al fatihah...pernah baca kisah suami yang menjaga isterinya ini....satu dalam sejuta suami macam nie...

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

al-fatihah...

darina arina said...

Arwah kak fauziah org yg terpilih bersuami kn abg abil..smoga mereka berdua berjmpe lg dijannah nnt..amin..alfatihah n takziah..

AQ Eyfa said...

Al-Fatihah..Takziah..Hanya Allah yg balas atas segala pengorbanan suami kak fauziah

LYAfrina said...

al-fatihah...
sesungguhnya tuhan lbh myayanginya...

sama2 kt doakan smoga roh arwah dicucuri rahmat..amin...

Cik Fie said...

takziah :(

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com