✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, April 1, 2013

Top Commentor Bulan Mac 2013

As-Salam

Selamat pagi Isnin dan selamat datang ke bulan April :)

ok as usual , uzu nak umum top commentor untuk bulan mac.
3 Blogger bertuah yang rajin komen and akan dapat Sijil Penghargaan Top Commentor Bulanan untuk bulan Mac 2013 tu ialah: 


Tahniah Uzu ucapkan pada u all. Yang bertuah tu, sila INBOX details kat bawah and send tu my email
uzu_1990@yahoo.com

Nama Blog :
Alamat :

Yang tak dapat tu, sila cuba bulan depan. Rajin-II komen tau kat blog Uzu :)

k bye Salam


17 comments:

Mrs Velentine said...

tahniah

Mrs Velentine said...

tahniah

Normi Nieza said...

sy tak dapat ke uzu?huhu

Syuhada Salleh said...

thniah!

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH TAHNIAH

Aina Areen said...

wahhh , tahniah tahniah :D

Sukma Haron said...

tahniah...

butterfly said...

wah..tahniah..rajin ye mereka

combi said...

tahniah tahniah :D

heirizalieyana said...

thniah kpd pemenang

heirizalieyana said...

tringin jgk nk dptkan sjil pghargaan tue,,hehe

ANa Ahmad said...

tahniah semua dan terima kasih ;)

Afie Qaisarah said...

tahniah3.. thanks kak uzu..
www.afieqaisarah.com

Fendy said...

kene komen hari2 ni...hehe

Khairun Neiysa said...

congrats

Cik Fie said...

thanx kak uzu . tak sangka pulak dapat jadi top 3 commentor . saya dah hantar email . :)

Shida Radzuan said...

hahaaa nama shida tah jauh kemana dah..tahniah sume!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com