April 01, 2013

, , , ,

Top Commentor Bulan Mac 2013

As-Salam

Selamat pagi Isnin dan selamat datang ke bulan April :)

ok as usual , uzu nak umum top commentor untuk bulan mac.
3 Blogger bertuah yang rajin komen and akan dapat Sijil Penghargaan Top Commentor Bulanan untuk bulan Mac 2013 tu ialah: 


Tahniah Uzu ucapkan pada u all. Yang bertuah tu, sila INBOX details kat bawah and send tu my email
uzu_1990@yahoo.com

Nama Blog :
Alamat :

Yang tak dapat tu, sila cuba bulan depan. Rajin-II komen tau kat blog Uzu :)

k bye Salam


Share:

17 Sila Komen:

Mrs Velentine said...

tahniah

Mrs Velentine said...

tahniah

Cik Nor said...

sy tak dapat ke uzu?huhu

Unknown said...

thniah!

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH TAHNIAH

Aina Areen said...

wahhh , tahniah tahniah :D

Sukma said...

tahniah...

nurulazieyan said...

wah..tahniah..rajin ye mereka

combi said...

tahniah tahniah :D

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

thniah kpd pemenang

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

tringin jgk nk dptkan sjil pghargaan tue,,hehe

Unknown said...

tahniah semua dan terima kasih ;)

Unknown said...

tahniah3.. thanks kak uzu..
www.afieqaisarah.com

Unknown said...

kene komen hari2 ni...hehe

Unknown said...

congrats

Cik Fie said...

thanx kak uzu . tak sangka pulak dapat jadi top 3 commentor . saya dah hantar email . :)

Shida Radzuan said...

hahaaa nama shida tah jauh kemana dah..tahniah sume!