✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, May 15, 2013

1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha

*
Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI. Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting! Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi, pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^ 
(sambil ambil mood potong ribbon merah..hehe).. 
Audience...Please Clapping your hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!! 
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan
(Seandainya korang menang Hadiah GA dari Sponsor yang terlibat dan didapati korang tak follow Blog/ like Facebook /add friend Facebook sponsor tersebut, automatik hadiah akan terbatal dan digantikan dengan pemenang baru)

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog.
2) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
3) Follow, Add Friend dan like sponsor.
4) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
5) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]  


Follow Blog Sponsor


WEEWEENNIE (follow guna Button, bukan Widget) 


Like Fan Page Sponsor





 Add Friend Facebook Sponsor


BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA 
NATURACTOR COLLECTIONS 
CAPTURE BOOTH 
MAKAN COKELAT ZAI 
NATURACTOR COSMETICS 
(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)
MAKAN COKELAT ZAI 
NUR IZZUREEN 
SITI NOR AMIERA 

Klik Iklan Sponsor 
 (tunggu sehingga habis loading)


http://bit.ly/14ZrpY1
 http://bit.ly/ZP9QVX
http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/
http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn

Follow Twitter 



Hadiah-Hadiah Terhebat


Top Referral x 1

 1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE
+
2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25
+
3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel


 Hadiah Cabutan Random.org


Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang
Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang

Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang
Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang
Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang
Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang
Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang
Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang
 Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang
Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang
Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang

Top Up RM 10 x 4 pemenang
Top Up RM 5 x 3 pemenang
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang 

Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang
Header Blog x 5 pemenang



Hadiah Saguhati Random.org

Review Blog x 8 pemenang

KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH

Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!
Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 120!!

**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?
Tunggu! *-*

Tarikh Tamat  : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013

Sekian Terima Kasih 

 
*

12 comments:

adzairdawati makdara said...

all the best ya

iu-hazirah said...

good luck

http://www.iuzira.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

Suhaila Zahari said...

Join..

http://lalazarryn.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

ciksmile said...

dari segmen yang sama.

http://iniceritaciksmile.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

Remy hazza said...

all the best uzu

Dianaa said...

dari GA yg sama. good luck :)
http://www.fatindiana.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

Shammira said...

gud luck..btw..follow sini..

http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

pija hafeelin said...

DaRi GA sme,gd luck

http://ceritapija.blogspot.com/2013/06/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

Kasih Lestari said...

Datang blogwalking dari segmen yang sama....

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

Acik Liena said...

Hye..Acik dari segmen yang Same..
http://acikliena.blogspot.com/2013/06/1st-giveaway-diari-sedetik-lebih-farisha.html

sa mic said...

datang dari GA yang sama, goodluck ;) http://lisamui.blogspot.com/2013/06/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

DIARI FARISHA said...

Pemenang 1st Big GA DSL Farisha dah diumumkan pada 18/06/2013 tapi masih ramai pemenang yang belum tuntut hadiah..Jom semak jika anda adalah pemenangnya :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/06/pemenang-vvip-1st-big-ga-diari-sedetik.html

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com