May 26, 2013

3 Hari Kena Blocked Post Kat Facebook

As-Salam

Salam sabtu.. Arghhhhhh geramnya hari ni. Bukak facebook,
alih-alih kena blocked dari post apa2 kat facebook.


Kalau 24 jam takpe jugak. Ni sampai 3 hari. mana tak bengang.
Tak leh nak post apa2 la nampak gayanya.

Tapi jangan risau, chat selamat. Hehe. 
Sekian dan harap maklum. k lah bye .Salam

Share:

13 Sila Komen:

My Firdz said...

owh.. ok la tu.. cuma xleh post, sy pnh kena block trus, post pun xleh, hape pun xlh\.

Mysara Ab Rahman said...

lama gk tu 3 hari..cm ne leh jd cm tu ek? kte xpenah kne g

Eyma su said...

larh..ptut tak nmpk on9..selalu on..ari nie takda..mesti ada org report ke dengki..hmm..

Anisa Anuar said...

3 hari?? lama tu...

Elih Japahar said...

Awk post apa sampai kena block ni? hihi

Mia Liana said...

alahai kesiannya...

Teena Tna said...

Knapa ye bole jd cm ni?

Saadah Baek said...

sama dgn saya lah kak :(

mujadafewa.my said...

sabar ye uzu,,, sabar,,, ada yang dengki la tu,,,

Mohd Hakim Faiz said...

Sabar la yea, lepas 3 ari boleh la post.. da limit ke tak dalam 1 ari boleh berapa post ..

NJihe.am said...

Salam akak. saya tak pernah kena lagi. Kena sebab post video adik adalah. Bukannya salah pun, sengaja fb cari pasal. Studioous.blogspot.com

Cik Fie said...

haha . saya belum pernah kena lagi :)

Jian Zhuo said...

michael kors
longchamp uk
cheap nfl jerseys
cheap jordans free shipping
clarks shoes
yeezy boost
nike store
tods shoes
christian louboutin outlet
pandora jewelry
170719yueqin