May 14, 2013

Bila Anak Buah Berumur 9 Tahun Berblog...

As-Salam


Yang ini lah anak buah uzu yang tergedik-gedik nak ada blog jugak.
Dah lama dia nak ada blog sendiri tapi uzu baru dapar ajar dia last week.

Meh uzu nak kenalkan korang ngan anak buah uzu ni.


Nama Penuh : Fazreen Nurmalylysha 
Nama Samaran : May-II
Umur : 9 Tahun

Anak buah uzu ni baru darjah 3 tapi dont worry dia memang reti menaip dan membaca.
Dan setakat ni uzu belum ajar lagi sepenuhnya macam mana nak berblog.

So dijemput terjah+follow blog dia --> http://fazreennurmaylysha.blogspot.com/

Thanks u all. hehehe ^____________^
Salam

Share:

10 Sila Komen:

Hira said...

comey jer ank buah uzu... :D

cik lisa said...

comel :D hehe

Unknown said...

Kecik2 dah ada blog.. hehe. saya masuk u baru kenal komputer.. :)

Shida Radzuan said...

uzu..bt dia cbox..blh chat hehee

gnesop said...

wah,, dah ada blog 9 tahun
SOp dah tua baru pandai tulis blog.. hehhe
bagus2

Leeza Dayasari said...

wow... nice.. sgt menarik hati.

Cik Nor said...

good lah uzu..:)

Unknown said...

cute.. a bit chinese look :)

Unknown said...

comel...kechik2 dah ada blog.....

Cik Fie said...

comel :)