✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, May 14, 2013

Bila Anak Buah Berumur 9 Tahun Berblog...

As-Salam


Yang ini lah anak buah uzu yang tergedik-gedik nak ada blog jugak.
Dah lama dia nak ada blog sendiri tapi uzu baru dapar ajar dia last week.

Meh uzu nak kenalkan korang ngan anak buah uzu ni.


Nama Penuh : Fazreen Nurmalylysha 
Nama Samaran : May-II
Umur : 9 Tahun

Anak buah uzu ni baru darjah 3 tapi dont worry dia memang reti menaip dan membaca.
Dan setakat ni uzu belum ajar lagi sepenuhnya macam mana nak berblog.

So dijemput terjah+follow blog dia --> http://fazreennurmaylysha.blogspot.com/

Thanks u all. hehehe ^____________^
Salam

10 comments:

Nadhirah said...

comey jer ank buah uzu... :D

sa mic said...

comel :D hehe

Aniq Bukhary said...

Kecik2 dah ada blog.. hehe. saya masuk u baru kenal komputer.. :)

Shida Radzuan said...

uzu..bt dia cbox..blh chat hehee

Sop Nama Saya said...

wah,, dah ada blog 9 tahun
SOp dah tua baru pandai tulis blog.. hehhe
bagus2

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow... nice.. sgt menarik hati.

Normi Nieza said...

good lah uzu..:)

Nurfaezah Abdullah said...

cute.. a bit chinese look :)

Remy hazza said...

comel...kechik2 dah ada blog.....

Cik Fie said...

comel :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com