✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, May 9, 2013

David Teo Ambil Kesempatan - Bobo Sah Jadi Artis MIG




David Teo Ambil Kesempatan - Bobo Sah Jadi Artis MIG | Cepat betul David Teo menghidu dan mengambil kesempatan atas peluang yang terhidang dalam mencari bakat baru.

Terkini Bobo artis youtube yang meletop dengan parodi Shae diberitakan sah menjadi artis MIG Talent (Metrowealth International Group).

8 comments:

huny madu said...

Rezeki bobo tu :) org duk sibuk gelakkn die tau2 die dpt jadi artis!

Cik Aida™ said...

wah, bobo jadik retis dah yer :D

Sally Samsaiman said...

rezeki...kalau YouTube org pandang..insyaAllah TV pun akan dapat sokongan!

iu-hazirah said...

untung la Bobo, jadi artis

Abdul Rahman Rais said...

Bobo ni lelaki ke pompuan....

Sherlyanna angiela Martin said...

Bobo ni lelaki.. Hihi... Bobo ada bakat buat lawak rasanya, sebab tu la dia jadi artis ... Ya ka?? Hehe

Cynthia Lee said...

Best lah kan bobo ni sat saja jadi artis dah sejak upload video sayang too :D

Cik Fie said...

haha . untung la bobo :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com