✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, May 28, 2013

Gambar LELAKI Yang Paling Cantik Di Dunia



Disebalik kecantikknya, dia merupakan seorang lelaki , saya ulang ! seorang lelaki yang menukar alat kelaminnya ketika berusia 17 tahun.

Ini gambar dia ketika menjadi lelaki.

Kini...




Selepas 2 tahun melakukan pembedahan kelamin, Nong Poy berjaya meranggulkul pertandingan kecantikan ‘Miss Tiffany‘ saat dia berumur 19 tahun. Pada tahun yang sama, Nong Poy menjadi Miss International Queen (lady-boy) 2004. 

Namun, kecantikan (wajah) ia peroleh terjadi adalah semula jadi kerana dia tidak melakukan pembedahan pada wajahnya..Ia hanya melakukan pembedahan pada tubuhnya dan menggantikan kelaminnya menjadi wanita.

14 comments:

Tengku Laurel Adamila said...

Ye kee? tak caye rasa. hahah >,< tapi semua boleh jadi kat dunia ni kan.
BW plus follow here ;)

Mysara Ab Rahman said...

mcm xcaye je dye xwt pape kt muka dye? cntik sgt kot

Normi Nieza said...

biar btl?huhu

marniey zul said...

perghh, serius cantik gilaaaa. jeles ni hehehe

Mimi Azirah said...

memg cantik

Iha Zaliza said...

perempuan tulen pun kalah kalau camni.. haih semakin hari semakin jeles dgn lelaki zaman skrg :D

Mazelina Zaini said...

mcm tak caye je dia tak buat surgery , Cantik sangat

Che Siti Maryam said...

cantik la...

Cik Fie said...

cun gila . hahaha :P

Syaz Blackrose said...

erk!... hahahaha.. tak terkata....

Oren Soya said...

perghhhhhhhhhh

Oren Soya said...

perghhhhhhhhhh

huny madu said...

Muka dia cantik sangat, mcm xpercaya..

mawar berduri said...

cantik tu..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com