May 28, 2013

,

Gambar LELAKI Yang Paling Cantik Di Dunia



Disebalik kecantikknya, dia merupakan seorang lelaki , saya ulang ! seorang lelaki yang menukar alat kelaminnya ketika berusia 17 tahun.

Ini gambar dia ketika menjadi lelaki.

Kini...




Selepas 2 tahun melakukan pembedahan kelamin, Nong Poy berjaya meranggulkul pertandingan kecantikan ‘Miss Tiffany‘ saat dia berumur 19 tahun. Pada tahun yang sama, Nong Poy menjadi Miss International Queen (lady-boy) 2004. 

Namun, kecantikan (wajah) ia peroleh terjadi adalah semula jadi kerana dia tidak melakukan pembedahan pada wajahnya..Ia hanya melakukan pembedahan pada tubuhnya dan menggantikan kelaminnya menjadi wanita.

Share:

14 Sila Komen:

Finn said...

Ye kee? tak caye rasa. hahah >,< tapi semua boleh jadi kat dunia ni kan.
BW plus follow here ;)

Mysara Ab Rahman said...

mcm xcaye je dye xwt pape kt muka dye? cntik sgt kot

Cik Nor said...

biar btl?huhu

Unknown said...

perghh, serius cantik gilaaaa. jeles ni hehehe

Mimie said...

memg cantik

iha said...

perempuan tulen pun kalah kalau camni.. haih semakin hari semakin jeles dgn lelaki zaman skrg :D

Unknown said...

mcm tak caye je dia tak buat surgery , Cantik sangat

Unknown said...

cantik la...

Cik Fie said...

cun gila . hahaha :P

Unknown said...

erk!... hahahaha.. tak terkata....

Unknown said...

perghhhhhhhhhh

Unknown said...

perghhhhhhhhhh

Unknown said...

Muka dia cantik sangat, mcm xpercaya..

mommyfiqa said...

cantik tu..