✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, May 12, 2013

One Woman Can” Beauty Contest - Mary Kay

As-Salam

Mary Kay telah mengadakan contest One Woman Can Beauty Contest sempena ulang tahun Mary Kay yang ke-50 tahun. Anda berpeluang memenangi Percutian # hari 2 Malam di Hong Kong Dengan menyertai contest yang Mary Kay anjurkan. Tuah ayam nampak di kaki, tuah kita siapa yang tahu? Hehe ^____^

Uzu dah buat appointment dengan Consultant Mary Kay, Miss Cristina di Kota Kinabalu dan membuat makeover percuma. FREE tau . Hehehe

The best part, Miss Crhistina mengajar cara mencuci muka dengan menggunakan Botanical Effect 3-in-1 cleanse , mengimbangkan kulit dengan penghidarat Botanical Effect Hydrate untuk penyimbangan kulit , menyegarkan muka menggunakan Botanical Effect Freshen untuk tanggalkan sisa kotoran kulit dan memakai master Botanical Effect Mask untuk cergaskan kulit muka.

The important part is,
belajar cara memakai mekap dengan cara yang betul :)

Make over percuma dan sangat tak sia-sia banyak ilmu yang dipelajari tentang penjagaan kulit muka :)

Ini gambar sebelum dan selepas make over :)


"One Woman Can Confident"

15 comments:

Mek Onie said...

so far mary kay the best product dan sekarang onie still gunakan product mary kay,best sangat :D

Ikhmal Malique said...

All the best uzu.. semoga menawan di hong kong. ^^

Dear KHY said...

saya pun guna mary kary dah lama. mmg best la hasil dia. skg dah jadi pengedar ^_^

Azhafizah Md Nor said...

uzu cantik.make up simple je kan..looks natural.good luck tau!

Cik Mimey said...

wahh menarik. semoga berjaya

myraVea said...

Makeover free bestnyee. hehe. Berseri tengok akak. :)

akue said...

nice make up....look natural...

Muhammad Faris said...

Assalamualaikum....dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa kak uzu ditag untuk menyertai segmen gwiyomi teddy bear store , hadiah gwiyomi teddy bear ... klik disini http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

boni kacak said...

nak make up jugak lah.hehehe :P

Carlos Santiago said...

hehe... real or potosop tu. hehe

Normi Nieza said...

cantik...

AinNawwar said...

goodluck kak uzu :)

Cik Fie said...

gud luck :)

cik amal said...

cantik

Syuhada Salleh said...

gudluck uzu~

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com