✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, May 19, 2013

Pencarian Sponser 3rd Anniversary Blog GA

As-Salam 


Sempena blog uzu dah genap 3 tahun, uzu nak buat GA dalam masa terdekat.
So hari ni nak buat pencarian sponser ..

GA berlangsung 2minggu.

Hadiah Sponser 
-Apa-apa barang yang menarik / pos bernilai RM10 keatas
-Top up bernilai RM10 keatas
-Cash berinilai RM10 keatas

Uzu akan senaraikan sponser dan tak semua sponser yang uzu akan terima. Uzu akan pilih berdasarkan benda yang disponser tu menarik atau tak. Ini bertujuan untuk melancarkan GA ini dengan jayanya.. 

Syarat Sponser 
- Follow blog -
- Like fanpage -
 - Backlink -
- Follow G+ 
- dan lain-lain (akan dipertimbangkan) 

Had setiap orang ialah 2 syarat.

Yang berminat nak jadi sponser, boleh PM uzu kat fanpage uzu ye :) T
Thanks sapa yang sudi nak sponser. Salam

8 comments:

wan echa said...

Salam uzu, saya nak sponsor tudung untuk 2 orang..nak pm kat fb kena block la plak..hehee..nati Uzu PM sy dulu bleh x? kat sini ye..

https://www.facebook.com/wanechabutik?ref=tn_tnmn

Cik Fie said...

gud luck :)

selipar putih said...

nak sponsor rm 10..apa2 kontek saya kat sini ye..untuk seorang..

promote entry blog di fanpage 100k..3entry-seorang

apa kontek saya kat sini ye..https://www.facebook.com/pages/Jerit-Pekik-Dot-My/487351117983334

selipar putih said...

syarat sponsor like fanpage..https://www.facebook.com/pages/Jerit-Pekik-Dot-My/487351117983334

yusrizal panjaitan said...

salam kenal dari Indonesia..
www.bjgp-rizal.com

MisEyz BLurz said...

Wah..mcm menarik jer nie..xpernah nak jd sponsor..ehee

Sukma Haron said...

macam best jer...erm..

mawar berduri said...

wow...best tu...

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com