✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, May 28, 2013

Penyelesaian Kepada Earning Komli Ber-Masalah

As-salam

Sebelum memulakan entry ini, adalah lebih baik korang tengok graf earning komli uzu bulan ni.


Graf yang turun naik turun naik ni ialah earning komli. Setiap hari dia akan update earning komli yang korang dapat. Dia update memalui graf tapi bila sentuhkan mouse korang kat graf tu, akan keluar nilai earning komli.

Sebenanrnya start 5 June 2013, earning komli uzu tak berapa ok sangat..
Tak tau di mana silapnya. Bulan lalu graf uzu cantik tau. Macam graf yang mula-mula kat atas tu. ce tengok.
Bulan ni tak tau kenapa boleh jadi macam ni. Pening den >.<

So uzu pun email pihak komli. Uzu tanya kenapa earning bulan ni slow walhal traffic seperti biasa.

So ini jawapannya dari pihak komli :


Sebenarnya bergantung kepada kempen yang kita dapat setiap bulan.
Nasib uzu lah bulan ni tak berapa ok sangat earning Komli. Tapi alhamdulillah masih bersyukur.

So kalau ada pertanyaan pasal komli, boleh PM uzu kat fanpage.
Yang belum uzu reply tu, uzu blm ada masa nak reply kot atau tengah cari jawapan dari soalan  u all.

Hehe ok lah. Good luck semua yang guna komli.!
Salam

12 comments:

Azizul Hakim said...

Nak tanay boleh sekadr pengalaman dengan komli,,Kenapa lambat sangat diorang nak cash out kan duit kita,,dah lebih 100 hari masih belum cash out.

Http://azizulhakim91.blogspot.com

mujadafewa.my said...

moga rezeki bertambah sentiasa k uzu :)

Izzat Eshak said...

semoga berjaya!

♥ Miss Hearty ♥ said...

awak blogger comel ! ^^
http://heartylolipop.blogspot.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

Sukma Haron said...

belum daftar dengan komli lagi....

Azhafizah Md Nor said...

tak tahu sangat pasal komli ni sebab tak de akaun..hehe

Normi Nieza said...

tak daftar pon ngn komli tak thu nak tepek kat mana dah..hihik

mawar berduri said...

gud luck..

Cik Fie said...

gud luck :)

Mila Ahmad said...

Salam, ya betul kata support Komli tu, dia akan berikan harga iklan yang berbeza pada setiap bulan, kita boleh tengok harga iklan tu di campaign dashboard. Untuk cashout duit tu, contohnya utk cashout earning bulan May, PO akan keluar pada 15/6 dan kita perlu hantar invoice sebelum 30/6 dan selepas tu, pada 25/9 anda akan terima payment anda. so totally 4 bulan. Semoga anda semua berjaya buat income dengan Komli. Memang terbaik Komli ni.

Syuhada Salleh said...

setia dgn nuffnang lg stakat nie.

D. Nasri said...

banyak nye dapat. saya ciput je. nak tanya kalau boleh. berapa trafik harian ?

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com