✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, May 4, 2013

Perbezaan Nuffnang Dengan Komli

As-Salam



-Daftar masa singkat
- Earning sikit/Lembab
- Susah dapat BE
- Earning melalui Klik/Impression tapi sikit
- Matawang RM
- Syarikat Pengiklanan Malaysia
- Takde details earning
- Kena hantar tiket dengan kerap
- Tempoh cashout 3bulan

Selama uzu dengan nuffnang, tak pernah uzu cashout. Maksudnya earning tak sampai RM50 even uzu dah bertahun-tahun dengan nuffnang.







- Daftar ambik masa hampir 2 minggu
- Earning masyuk
- Earning melalui Klik/Traffic tapi boleh tahan
-Matawang USD
- Syarikat pengiklanan luar negara
- Earning sangat details
- Senang dapar earning
- Tempoh cashout 3-6bulan

Hampir 3 bulan juga pakai. Bulan pertama dapat sen2 USD je, bulan kedua dapat ringgit2 USD,
dan alhamdulillah bulan yang ke-3 , uzu dapat hampir 50USD x 3 = $$ malaysia
Earning hanya untuk bulan April 2013
Ini hanyalah pendapat uzu sahaja yang mana pengetahuan uzu tentang komli dan nuffnang.
kalau ada yang tersilap, mohon maaf dan boleh siapa ada info lebih,boleh share kat komen.
Dari korang je nak pilih mana, uzu tak paksa.. Uzu hanya menjawab soalan secara jujur.

Sapa yang tak faham, atau ada soalan lain,
boleh PM uzu kat facebook atau fanpage :)

p/s : Nak DAFAR komli? Sila rujuk Tutorial uzu kat menu tab ye.

11 comments:

Tulip Merah said...

anda di tag =)
http://merahsitulip.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

Rossa Calla said...

memang masyuk pasang Komli...

Kenit Cinonet said...

masyukkkkk....saya pilih mengundi...eh eh saya pilih KOMLI hehehehe.

Tapi, nuffnang pun sy simpan lagi hehehe. Biaq dia cemburu tengok KOMLI(^_^)



yan shamba said...

yeah..komli..huhu..nuffnang slow earning die..tp skang ni status kite non-glitterati tetibe nk bg 2 BE...dulu time glitterati x mo lak..hehe :)

nini said...

nini punya be dekat nuffnang pun macam siput sedut...hahaha

nini said...

nini punya be dekat nuffnang pun macam siput sedut...hahaha

eimah siti said...

yeay..tq sis...hehe...ujung bulan 5 nak tukar ke komli plak la

Nabeel Fikree said...

Hehe kalau ada apa2 boleh tanya kak uzu. Sedia berkhidmat~

Cik Fie said...

komli memang masyuk ! :)

Dianaa said...

nuffnang memang kedekut! ._.

Syuhada Salleh said...

nnti lah tukar lpas cashout yg latest nie..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com