✿Baca Entry Yang Lepas✿

Saturday, May 11, 2013

Rupa Nora Danish Mirip Song Ji Hyo (Running Man)









19 comments:

Baiyah said...

memang nampak sama..hihi..
SOng ji hyo..
Monday couple jangg!!hihi

iu-hazirah said...

comeinya......

Mazelina Zaini said...

ha'ah , ada iras sikit2 sikit

Nurul Ros Mas Idayu said...

masa klip video ajari aku anuar zain tu lagi nampak real. sejak tu baru perasan

Aina Sofea said...

yes ! ada iras-2 . tapi , apapun nora danish lagi comel ^_^

Sabrina SA said...

nora danish lagi lawa kot :)

BaNu Syah said...

iras sikit2 jer xde sama sgt..tpi nora danish lagi comel..

Rieya Ramlee said...

dah lama dah perasan muka diaorang ni sama..hahak

NEKOARUMI said...

sama kat mana? mata,hidung,mulut? kenapa saya tak boleh nampak apa yang sama~ :(

Cik Fie said...

ada iras sikit2 :)

Nnnourah said...

Err. Sama. Tapi kalau dapat gambar nora danish without makeup, then try compare. Sebab Ji Hyo bila tanpa makeup nampak lagi cantik :)

Lovely Onnio said...

tp nora danish xde buat plastic surgery . korea byk buat plastic surgery . hurm mne lg original hoho

mawar berduri said...

Adalah iras2...

yan shamba said...

mong ji..hehe..dedua pon cantek..jihyo more to beauty..nora cutie :)

Wawa Rosli said...

comey2!!!

sa mic said...

Eh betullah, hehe

amirah madhihah said...

sme..tp cm nora danish lg cntikk..ji hyo nmpk pucat

Cik Aida™ said...

eh eh, betul laa, lebih kurang sama >,<

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

hahaha yelahh.. baru perasan muka diorang hampir sama

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com