May 11, 2013

Rupa Nora Danish Mirip Song Ji Hyo (Running Man)









Share:

19 Sila Komen:

Nur Baiyah said...

memang nampak sama..hihi..
SOng ji hyo..
Monday couple jangg!!hihi

iuzira said...

comeinya......

Unknown said...

ha'ah , ada iras sikit2 sikit

Unknown said...

masa klip video ajari aku anuar zain tu lagi nampak real. sejak tu baru perasan

Unknown said...

yes ! ada iras-2 . tapi , apapun nora danish lagi comel ^_^

sabrinashekhahmad said...

nora danish lagi lawa kot :)

Miss Syahbanu said...

iras sikit2 jer xde sama sgt..tpi nora danish lagi comel..

Rieya Ramlee said...

dah lama dah perasan muka diaorang ni sama..hahak

Anonymous said...

sama kat mana? mata,hidung,mulut? kenapa saya tak boleh nampak apa yang sama~ :(

Cik Fie said...

ada iras sikit2 :)

Nnnourah said...

Err. Sama. Tapi kalau dapat gambar nora danish without makeup, then try compare. Sebab Ji Hyo bila tanpa makeup nampak lagi cantik :)

Unknown said...

tp nora danish xde buat plastic surgery . korea byk buat plastic surgery . hurm mne lg original hoho

mommyfiqa said...

Adalah iras2...

izyan said...

mong ji..hehe..dedua pon cantek..jihyo more to beauty..nora cutie :)

Unknown said...

comey2!!!

cik lisa said...

Eh betullah, hehe

Unknown said...

sme..tp cm nora danish lg cntikk..ji hyo nmpk pucat

Cik Aida™ said...

eh eh, betul laa, lebih kurang sama >,<

✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

hahaha yelahh.. baru perasan muka diorang hampir sama