Promosi My Favourite Perfumes Puasa 2014

✿Baca Entry Yang Lepas✿

✿Iklan Terbaik !! Jom Terjah !!✿

 photo antivirus_termurah_zpsde17c886.gif

Monday, May 13, 2013

Shopping Online : Aura White 900000 mg Serius Murah !!

As-Salam

Yeahhh hari ni hari pertama uzu try Aura White. Maklumlah baru sampai .
Harga Aura White ni RM120 - Semenanjung dan RM130 untuk Sabah dan Sarawak.
Selepas harga borong (5 jar) , harga yang diberi RM110 setiap jar-Sabah

Borong Aura White 900 000mg serendah 5 jar RM550 & 10 jar RM1000 Free Postage ++ Free Gift
 ( ADD RM3-RM5 BERGANTUNG BERAT BARANG )


Cara Minum AuraWhite

Produk ni hadir dalam bentuk serbuk. Satu bekas ni boleh tahan 1- 2 bulan. Memang berbaloi dengan harganya. Free satu botol shaker.

Cara Minum ialah 2x sehari sahaja pg dan mlm sblm tdur :


1. Bancuh 2 scoop serbuk + air masak dengan menggunakan shaker . (Jangan bancuh dengan air panas) Minum 1x sebelum sarapan pagi masa perut kosong.Tunggu 30 minit barulah ambil sarapan pagi anda.

2. Bancuh 2 scoop serbuk + air masak dengan menggunakan shaker .Minum 1x sebelum tidur . Penyerapan zat khasiat lebih sempurna pada waktu malam.



p/s- Untuk lebih sedap, campur dengan jus kegemaran anda.Sebab aurawhite ni perisa blueberi asli so tiada campur gula.Anda bolehla campur sesudu ribena ke, sunquick ke dan jus buah lain.


Sapa yang berminat ?? Boleh terjahhh sini --> Emas Putih Blog


18 comments:

Cik Fie said...

cam sedap je . hihihi :)

Cik Nas :) said...

wahh..banyaknya beli :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hambuih2....

huny madu said...

Nanti cite keberkesanan produk ni ye, sy ada juga berangan nak try hehe..

Azhafizah Md Nor said...

yg 3x cell dulu rasa die warna dia purplish sikit dan rasa macam masam ribena.yg 5x cell ni rasa die lebih kepada rosell kot..warne pink dan of course mmg xde gula.sedap je minum camtu je..murah tu uzu beli..tapi stok baru fiza ni ade lagi uzu..dah nak abis..fiza roger2 uzu ye..boleh?

mawar berduri said...

sedap ke..nak try jugak r nanti..

mawar berduri said...

kalau nak beli senang trus jer terjah fb..

Normi Nieza said...

cam best je..:)

Dkna Abza said...

bertambah putihla uzu nanti :)

alyne said...

cmne nk order?
pm sy..
princess_alyne89@yahoo.com

hashafatima azmi said...

Pm pleze stock sy nk abeh dah

hashafatima azmi said...

Pm pleze stock sy nk abeh dah

hashafatima azmi said...

Pm pleze stock sy nk abeh dah

hashafatima azmi said...

Pm pleze stock sy nk abeh dah

Dedendut Bot said...

Pm sy 017-6823833

Dedendut Bot said...

Pm sy 017-6823833

mag lee said...

Pm please 0123208848

mag lee said...

Pm please 0123208848