✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, May 16, 2013

Shopping Online : Gluta C . Beli Min Sekotak Peluang Menang RM1000

As-Salam

Hari ni uzu nak promote supplement yang femes dah, Gluta C .
Gluta C merupakan gabungan glutathione + collogen + vitamin C. So 3 in 1 terus. Hehe


Umum tahu kebaikan vitamin C yang merupakan makanan tambahan baik unutk kesihatan.

  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran.
  • Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.
  • Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.
  • Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.
  • Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi.
  • Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.
  • Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.
  • Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.
  • Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> berguna dalam rawatan anemia. Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah.
  • Merawat jangkitan saluran kencing.
  • Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.


Ini merupakan salah satu feedback 
positif dari customer


So kalau korang berminat, boleh PM untuk pertanyaan harga.. Jom Terjah --->


p/s : Nak peluang MENANG RM1000 dengan minima pembelian sekotak???
Jom terjah fanpage Zarra Health & Beauty dan lihat PIN POST kat page tu . 

7 comments:

Ema Darliawaty said...

klu aura white ?

Hamir Rahman said...

salam emas putih :LD

hye nama saya amer jaya. empunya blog amercorner.com.
Saya ingin menjemput tuan blog untuk join giveaway pertama saya untuk tahun ini.

Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html

Hanif Idrus said...

Menarik ini..kena g tau wife

boni kacak said...

jangan tunjuk kat eyma.. nanti berkenan dia.hehehe

Remy hazza said...

menarik uzu.....byk khasiatnya.....

Cik Fie said...

menarik :)

Normi Nieza said...

menarik gaks..:)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com