✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, May 3, 2013

Tutorial : Cara Lihat Earning Komli

As-Salam

Hari ni ada request dari Fuh.my pasal komli iaitu cara nak tengok earning komli last month
So ikut step kat bawah .


2. Masuk report (rujuk gambar di bawah)

3. Pilih tarikh dari bila ke bila nak tengok earning tu. Contoh kalau nak tengok earning last month, 
pilih 1may2013 di Start & End 31may2013 then tekan filter (rujuk gambar di atas)

4. Lepas tu tekan CPM Campaign . So earning korang akan keluar kan bawah cpm campaign tu.

5. Total earning? Kalau nak tengok berapa kita dapat tuk bulan tu,
Haa tengok kat bawah sekali sebelah kanan di bahagian Amount(USD) .

Kalau tak faham boleh tanya uzu kat fanpage uzu ye kat SINI

Banyak lagi tutorial blog yang lain.Boleh terjah kat SINI dan sapa yang nak request tutorial boleh PM me at Facebook.

13 comments:

Monyet Rimau said...

nk tanya pa hal stats blum keluar, dh seminggu letak iklan komli

Monyet Rimau said...

hahaha maaf saya dah nampak dah...baru skrg dia keluar...dapat 10 dollars hehehehehehe masyukkk

Mohamad Khairil said...

wow..saya tak ada kesempatan nak join KOMLi lagi :D

Kenit Cinonet said...

terima kasih uzu, memang Kenit blur ngan graf bagai ni hehe. (^_^)

fuh.my said...

wahhh..siap buat tutorial lagi..thanks a lot uzu :)

yan shamba said...

thanks..baru tau...hehehe.. :)

Aina Areen said...

nice info :D

eimah siti said...

apa perbezaan komli with nuffnang? huhu...

mawar berduri said...

wahh...ok r tu ada tutor..

Cik Fie said...

nice tuto :)

Remy hazza said...

tak apply komli lagi......

Ros Mat Saad said...

good info...
thanks...;)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammuaikum...izu,

naper mselim3 tak boleh masuk utk login.. dia kata "Username or Password is incorrect" untuk pengetahuan izu.. lepas seminggu baru mselim3 pasang iklan nie.. ada kesan ke lambat pasang iklan komli nie lepas dia dah kasi code script.

mselim3

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com