✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, June 24, 2013

Farah Tunjuk Bukti Gambar Mesra Beliau dan Shah Jazlee

Farah Nurizzati Salleh terpaksa mendedahkan aksi mesra bersama Shah Jaszle kerana tindakan emosional Shah Jaszle yang datang menyerangnya di tempat kerja di sebuah bank Bangsar Utama, sehingga menyebabkan dia kehilangan kerjaya dalam tempoh 24 jam, kini Farah tampil dengan bukti kukuh untuk mengesahkan kenyataannya sebelum ini sebagai bukan setakat cakap kosong. 


Pendedahan ini dibuat oleh Farah menerusi Harian Metro semalam selepas Shah Jaszle masih terus menafikan yang mereka berdua tidak pernah bercinta seperti didakwa Farah sebelum ini. Terdapat tiga gambar yang telah didedahkan oleh Farah. Gambar-gambar berkenaan menunjukkan mereka berdua kelihatan begitu mesra seperti pasangan bercinta. Selepas Shah Jaszle melihat ketiga-tiga gambar ini, apa pula reaksi beliau seterusnya esok? Kita tunggu dan lihat saja. 


8 comments:

Nur Azwa Edora said...

itu lahh ,, shah jaszle yang bodoh .. pmpuan tu pun same bodoh .. bile dah tunjuk gmbar macam ni seolah2 mengaibkan diri sndiri .. astaghfirullahalazim ..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

susah lah nk komen benda mcm ni.....

Pn.bayu said...

Perempuan yang bernama Farah ni...hurmmm.... sampai nk buktikan bagai....semakin banyak awak (farah) cuba tunjuk bukti ke ape ke entah..semakin itu satu persatu aib sendiri dibuka dan didedahkan...

diana said...

mungkin pompuan ni berniat nak bagi pengajaran kepada shaz dan tak nak ada pompuan yang terkena dengan tipu daya lelaki ni..kalau kena kat kita rasanya kita pun ambik tindalkan sama..kan??jadi tak baik la dok ngata dia bodoh ke apa..

diana said...

mungkin pompuan ni berniat nak bagi pengajaran kepada shaz dan tak nak ada pompuan yang terkena dengan tipu daya lelaki ni..kalau kena kat kita rasanya kita pun ambik tindalkan sama..kan??jadi tak baik la dok ngata dia bodoh ke apa..

permatabiru said...

pelik juga..apa motif peremopuan tu..xda family kah dia tu..if dah hubungan terlebih pun xperlu nak heboh2 paper selesaikan diam2 dah la..adoi aiii..

Nurfaezah Abdullah said...

*melintas* :p

Cik Fie said...

isyh3 .

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com