✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, June 11, 2013

Maryam Mazlieynna Gadis Sunti Mendakwa Ustaz Azhar Idrus Mengajaknya Berbuat Maksiat Di Hotel



Inilah pengakuan seorang gadis di akaun Facebooknya yang admin sendiri tidak pasti samada ianya benar atau tidak. 
Gadis ini dikenali sebagai Maryam Mazlieynna Mazlee kelihatan tidak berpuas hati dengan Ustaz Azhar Idrus dan telah membuat kenyataan terbuka di Facebooknya.
Persoalannya, jika apa yang diperkatakan oleh Maryam itu benar, kenapa tidak melaporkannya kepada polis sahaja? Perbuatan meraba dan mengajak berzina di hotel boleh dianggap satu jenayah besar.
Kalau tak berani buat laporan dengan polis bermakna kenyataan gadis cantik ini adalah fitnah semata-mata untuk menjatuhkan imej Ustaz Azhar Idrus.
Berikut ialah printscreen kenyataan mengejut dari Maryam Mazlieynna Mazlee yang telah dikongsikan oleh laman blog popular. Admin ada cuba mengakses pemilik akaun Facebook ini namun gagal kerana telah pun di delete.


p/s : Bodoh pompuan ni. Menfitnah..

13 comments:

Cik Fie said...

astaghfirullah

Cik Fie said...

astaghfirullah

Mysara Ab Rahman said...

astaghfirullahalazim...xpuas2 ke diorg ni nk fitnah n ckp UAI mcm2 lagi..ada je

Farah Waheda Wahid said...

astaghfirullahalazim...

Ibu Amirul said...

ntah apa2...

purplestar said...

lol... malu nak report polis?? tapi buat mngakuan kat fb xmalu pulak....

Niniey Sharlleys said...

astaghfirullah. Dia ni kurang didikan agama agaknya.

mazni said...

tak faham dgn manusia sekrang ni. suka sgt buat fitnah. lantak pi dia kat akhirat nnti. jawablah pd Allah

Normi Nieza said...

dunia oh dunia...

Razi Sullivan said...

bom + ngokyea

Shida Radzuan said...

ishhh...

izzQuinn said...

Bt report polis malu tp bt kenyataan kt fb x malu.biarla.tuhan Maha Mengetahui sape yg benar dan sape yg salah.lepas d dunia tp d akhirat pasti ada balasan.amin

izzQuinn said...

Bt report polis malu tp bt kenyataan kt fb x malu.biarla.tuhan Maha Mengetahui sape yg benar dan sape yg salah.lepas d dunia tp d akhirat pasti ada balasan.amin

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com