✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, June 4, 2013

Shopping Online : Namecard Murah Untuk Blogger-II !!

As-Salam
Cantik tak namecard uzu ni? Hehe baru siap tau. Yang penting Pink ! ^^


Perlukah blogger ada namecard sendiri ?

Pendapat uzu, memang perlulah terutama blogger-blogger yang selalu datang event blogger. Tapi uzu sendiri agak jarang datang event. Sekadar mendapat jemputan dan mewakilkan orang ja mampu sebab jauh kat Sabah.  Rugi kan? Hehe

Blogger-blogger yang jarang datang event pun boleh buat namecard blogger tuk sendiri. Tau tak nak buat apa? Bagi lah kat kengkawan korang. Tak pun, siapa yang rajin sponser hadiah GA, segmen, time korang nak post barang tu, boleh selitkan namecard blogger korang. Haaa macam tu lah uzu nak buat nanti.

Namecard ni boleh dikatakan murah dari tempat lain. Design boleh bincang dengan designer. Kad ni berkualiti tinggi, so tak rugi.

Kalau korang berminat, boleh order ngan blogger Fizgraphic.com .Just PM kat fb dia kat Hafizzy Aziz (takleh ngorat, dia dah berpunya ^^)

11 comments:

Sop Nama Saya said...

cantik design dan name card tu
Sop pun dah buat jika tak boleh order juga :)

Putri Nur Ifa said...

wahhhh...bestnyaaaa!!!! :D
cantik sangat!!!

Harith Iskandar said...

lps ni jom buat event kat Sabah pulak.sy pon dh lame xke Sabah...

mrhanafi said...

saya pun nak datang event..Sarawak lagi sunyi dari event..blogger belum cukup ramai

Mysara Ab Rahman said...

cntik! kte pn dh lme teringin nk wt....senang nt

zakieazid said...

xleh ngorat..dah perpunyer...hahah

Normi Nieza said...

nice lah uzu..:)

heirizalieyana said...

nice sgt

Farisya Anastasyia said...

last sentence tu penting..hehehe

Miraa Hussin said...

dah berpunya ... ngahahaha :D

Ibu Lala said...

cantik cantik...i like..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com