✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, July 17, 2013

Alvin Tan dan Vivian Lee Diugut Bunuh Kini Merayu Di Twitter


Alvin Dan Vivian Ajak Berbuka Puasa Dengan Sup Babi. Dulu mereka berani sangat melakukan perbuatan terkutuk dan menyebarkannya di internet.

Dan baru-baru ini mereka menghina agama Islam pula, lepas itu mereka mengamuk setelah fan page facebook mereka dipadam oleh Mark Zuckerberg. 

Terkini, mereka diugut bunuh oleh individu annymous sehinggakan mereka merayu meminta belas kasihan di twitter. Apa anda semua ingat menghina agama orang perbuatan hebat?



Kalau mereka terlepas hukuman di dunia, mereka tidak akan terlepas hukuman di akhirat nanti. Bodoh Gila Siot! Pihak berkuasa sepatutnya menangkap mereka ini dan berikan hukuman setimpal.

sumber

14 comments:

Azri Firdaus said...

orang macam ni patut dipijak2 jer..kita tak kacau agama diorang..tapi diorang lak nak kacau agama kita..malu la skit..ini tanah melayu..jangan ingat boleh buat sesuka hati jer...padam muka...

Suriati Rashid said...

Agreed with u Azri Firdaus...
My hubby plak cakap..apa kata cari alamt rumah dia.. kita campak la kepala binatang yg dia makan tu kat rumah dia..

Muhamad Adib said...

hee~ assalamualaikum .

just saying that bila org yg faham agama langgar agama lawan hukum Allah kita biarkan takpe plak . TAPI bila ada org tak faham agama hina agama kita . kita jadi GILA . fikir2 kan lah dan semalat beramal . ^_^

*bdk baru belajar . silap tolong betolkan . hee~

Normi Nieza said...

publisiti murahan

Siti Rohaida Yusof said...

kan kerana mulut badan binasa..berfikir sebelum melakukan sesuatu

Mia Kassim said...

Tak berfikir dulu sebelum buat...huhu

ary_lee said...

sorry.. no mercy for people like both of u,v&a.. ptttuuuiiihhh!

kimi jamai said...

Harap diorang amek pengajaran dan xulang lagi benda ceni..

Sukma Haron said...

dorang memang melampau.....

JunAina said...

Entah2 saje buat cerita nak bagi org kesian kata kena ugut bunuh takpun nak prove agama lain kata penganut Islam tu ganas... Wallahhuaglam...

Othman Md Shah said...

Betoii..betoii..betoii...

Othman Md Shah said...

Betoii..betoii..betoii...

Cik Fie said...

dorang dah melampau !! pihak berkuasa kena ambil tindakan . :(

norazlinna ithnin said...

Jangan bagi peluang kat dorang lagi lucutkan warganegara mereka... pihak berkuasa kene ambil tindakan tegas....

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com