✿Baca Entry Yang Lepas✿

Sunday, July 21, 2013

Gambar Pernikahan Asyraf Muslim & Isteri Kedua, Wan Sakinah



11 comments:

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Cik Fie said...

tahniah :)

Lime Dotmy said...

tak tahu kes sebendar..... harap Asyraf dpt jelas kn suatu ari nanti....

My recent post : Khasiat Halia - Infografik

Nuna Pringia said...

klu la aku ditmpat dayana, dgn cara asyraf, seriusly aku kecewa..

Bahrain Ramlan said...

ada suka dan duka, sudah ketentuan..
tahniahla~

iyka syafika said...

1. cantik pulak baju pengantin sakinah tu kan..heheheh
2. hurmm..kdg2 menyampah pulak bila bce kes asyraf muslim ni sbb kecian kat dayana tu.. bila tgk save the date deorg dlm utube tu kita yg xde pape ni pulak yg rasa sdh n nk mrh dgn perbuatannya. alasan xde zuriat.org lain xde anak 10thun kawen xde pun nikah lain n ada juga yg dah berpluh anak tpi msh kawen lain kan..
3. tapi mungkin ada hikmah kpd bini pertama dye nnti.kita tak tahu kan.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ada masa nanti, tinggalkan msj kat fb .. alamat dan nama.. nk pos poskad raya...

NaZiRaH @ Ezyra said...

tak sabar sangat nak tunngu BINI MUDA tu mengandung!! agaknya klu tahun 2015 x mengandung juga, kawin la lagi, bagi cukup 4 dah alang2 tu kan..

Nadia Johari said...

semoga mereka bahagia..doakan yang baik2 jele..semoga isteri pertama asyraf dayana mengandung dan diberi ketabahan..

NurainSuperr said...

semoga mereka berbahagia :)
at the same time kesian kat bini pertama dia hmm

nicosikura said...

Allah lebih mengetahui apa yg terbaik untuk makhluknya... =)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com