✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, July 9, 2013

Kenyataan Balas Video Couple Seminggu Dari Puteri Awani & BFnya


Video di sini

PENGAKUAN SEORANG PUTERI AWANI 

Assalamualaikum , Mesti tengah panas dengan verita video Puteri kan ? Hmm , sebenarnya video tu di uploadkan lama dh tapi di privatekan dan video tu takdak sapa yg view. Memang niat taknak publickan tapi masa hangout last week ramai pulak yang nk view , Mulanya kami *saya dengan ery* terima komen yang baikbaik daripada anda semua. Kami ingat benda ni akan okay, Puteri ada mintak nk private balik vid tu tapi ery tak kasi sbb dia kata semua orang suka dan dia nk download masuk note II dia. So tak jadik lah nk privatekan semula. 

Puteri tahu ini semua salah Puteri buat vid mcm tu . Puteri nak mintak maaf kalau ada buat koqang rasa sakit mata ka sakit telinga ka apa. Allah uji Puteri ni bersebab. Mungkin atas apa yg dah Puteri buat selama ni. Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia. 

Allah maha mengetahui apa yg akan berlaku disebalik semua ini. Mungkin Allah rindukan doa daripada hambanya yang bernama Syazwani :') Allah rindukan solat taubat dari hambanya. Dia lebih tahu daripada segalanya. Puteri hanya mampu berdoa dan melihat. Korang ramai namun ? Puteri seorang diri , Nasib ada kawankawan yang sangat baik dan selalu sokong wani dari belakang . 

Puteri mohon , orang yg upload vid puteri kt youtube, tlg lah delete. Puteri baru tahu saat dan ketika ini siapa yang bergelar kawan dan bergelar musuh . Mungkin verita ini akan terus tersebar tapi, Puteri redha dengan dugaan Allah malah Puteri bersyukur diatas apa yg berlaku ini mengakibatkan Puteri selalu mendekatkan diri dengan Allah. 

SubhanaAllah, Semalam lepas tengok apa yg terjadi , Hati gelisah sangatsangat. Walaupun kawankwan, family dah ckp sabar semua tapi ttp tak okay . Lepas buat solat solat semua, baca alquran , rasa betapa tenangnya hati ni. Allah maha berkuasa . Mungkin setakat ini sahaja post saya buat kali ni. Tapi ini mungkin post terakhir dari saya. Assalamualaikum :')

Sumber : Blog Puteri Awani

KENYATAAN BALAS DARI BF PUTERI AWANI




19 comments:

eiyna tyna said...

bagus lhaa kalau adik puetri awani tu dah sedar dengan kesilapan dia . harap-2 lepas nieyh takde lagi video yangg macam tu :)

Cik Fie said...

erm :(

Haneeza Mohamad said...

bdk2 zmn skg..~~

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Baguslah budak tu dia sedar akan kesilapan diri dia...

tapikan, bf dy cakap "video tu bkn dri ery tapi dari awani". Apa maksud dia?? hurmmm entah la

Jumria Alimuddin said...

As-salam
mcm2 la bdk2 skrng...

Jumria Alimuddin said...

As-salam
mcm2 la bdk2 skrng...

dear lisa said...

Si ery tu tak syg awani mcm awani syg dia. Lelaki pengecut

syafinaz azman said...

tak guna la ery..pompuan tu sanggup buat video janji macam2 lepas tu buat dia macam ni..memang laki pengecut la kau..dah malu buat2 tak sayang pulak dekat awani tuu..alahh..jangan nak belagak baik laa..dah la ada banyak gambar kau dengan perempuan...awani tu walaupun buat video macam tu, dia lebih baik dari kau.

iffa syaza said...

berlagak baik .. 'video tu bkn dri ery tpi awani' apa maksudnya??..ak rasa kau mcm x support dya ja.. ak rasa k.. actually kau punya kenyataan ak bca geram gla! smoga ini pgajaran dn blajarla dri ksilapan

Syuhadha Kakashi said...

Takabur zina?? Haha! Sepatutnya, La taqrobu zina, cik abg oi!

Adminz ONE said...

Tak nak mengaku plak laki tuh.. Hampeh.

Habib Ceaser said...

Ramai org komen ckp muka balak dia mcm pondan.. Ini bukan muka je, perangai melebihi bapok.. PENGECUT! puiii. kerat buang kt sungai

Amyma Omar said...

kesian jugk dekat budak tu,biasa lah budak2,mana la dia tahu kan,yg dia akan malu mcm tu.. hhu kita xbole jugak nak salahkn dia.. huhu boyfriend dia pun bikin malu je.. kalau aku,x hingin la lelaki mcm tu.. penakut

Normi Nieza said...

hurmm..selamat berpuasa

Nadia Johari said...

apa-apa pun yang lepas jadikan pengajaran..

Prince of Noob said...

isy isy isy budak2 baru nak up zaman sekarang... btw selamat berpuasa uzu

Lulu Caldina said...

nampak sangatlah budak lelaki tu nak selamatkan.. ish tepuk tangan sebelah takkan bunyilah.. ni terang2 nak blam kan puteri.. beb, awak tu lelaki, kena bertanggungjawab juga kan

hadi munir said...

weiii kt pipi dia ada capuk korang perasan tak?

cik amal said...

dua2 kesian

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com