✿Baca Entry Yang Lepas✿

Wednesday, July 31, 2013

Kerana TualaWanita – Pelajar Mengandung 20 Ekor Anak Tikus


Peringatan yang teramat penting untuk kaum hawa semua…cerita ini dishare oleh seorang sahabat di Fb….
Semoga kita semua mengambil iktibar dari cerita ini…

Kesahihan cerita tak dapat di pastikan namun mungkin boleh di jadikan iktibar dan panduan kepada kita kaum hawa ni…..

Cerita ni sebenarnya dalam bahasa Cina so di translate cerita nie dalam bahasa melayu….Hati-hati bila pakai Tuala wanita..check dulu expired date…Kualiti…dan paling penting kebersihannya…takut2 ada pulak telur binatang dekat atas tuala wanita tu…

Seorang pelajar cina berusia 17 tahun tak taula dr negara mana telah mengalami muntah2 mcm orang mengandung tu la kan ….

Beliau seorang kanak2 miskin dan bapanya pula seorang penjual tuala wanita…disebabkan banyak tuala wanita yang expired,si bapa telah mengagihkan tuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya..

Almaklumlah kehidupanya yg miskin dan kalau buang tu rasanya satu pembaziran kot pada keluarga mangsa tadi…so anak2 dgn bini dia pon pakaila tuala wanita tu…..
 
lepas maybe beberapa bulan si anak mengalami muntah,loya tekak mcm orang2 mengandung tu…
 
Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa ape penyakit anaknya..dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telah mengandung….
 
maka hairanlah si anak..
 
Dia menafikan bahawa dia mengandung kerana dia tidak mempunyai teman lelaki,masih bersekolah dan tidak pernah melakukan hubungan seks..
 
Scan punya scan doktor memberitahu bahawa terdapat 20 ekor anak tikus yang dikandungkan oleh pelajar terbabit…

MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2 TIKUS TELAH DISENYAWAKAN KOT DAN MASUK KE DALAM OVARI PELAJAR TERSEBUT..MUNGKINNN…..

Doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut kerana didapati anak2 tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akan memakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut….

kesemua doktor sahaja yang berani melakukan pembedahan itu….pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lg kerana mereka telah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiri dijangkiti virus tikus yg kotor itu…

P/S : Walau tidak sahih sekalipun….kaum hawa perlu berhati2 dalam soal ini…dan paling penting jagalah kebersihan….

26 comments:

infosaja.com said...

Mungil sekali tikus yang baru lahir tersebut.Belum pernah lihat seperti gambar diatas.

Ain Nadia said...

Waaaa. Ngeri!

Che Rosliza Che Mat said...

ngeri akak baca,,,

Nur Aisyah said...

Erk , Tikuss Betelurr Ke ?

Mysara Ab Rahman said...

penah dgr jgk cter ni dulu tp xtau sahihnyer

tiey smilez said...

Yup. tikus bertelur. Agak ngeri jugak citer ni, So be careful girls :)

izaFiza said...

erk.takotnya.kena lbh berhati2 la pasni. hermm..ingatkan si tikus ni beranak. bertelur rupanya.

siti ZAHARA said...

bleh jgk jdi mcm tu ye..bahaya betul..cian budak tu dh tak leh ngandung..

Cik Fie said...

menakutkan =.=

Asma Sah said...

bahaya btol

iburohani said...

Ngeri membacanya..yup betul. Walau xtau sahih ke tak, boleh dijadikan panduan dan iktibar...mintak2 dijauhkan

maixara osman said...

eeeeii...
sib baek sempat di bedahh..
buatnye terkeluar sendri macam mana ibu2 bersalin tu?..ce bayangkan..
kuar2 ciap cit cit anak tikuss...heheh

ifah dafila said...

Allah, scary nyerr -_-

AZI said...

Tikus bertelur? macam ayam ke ataw telur tu lebih kepada istilah, mcm benih sperm? n dlm gambar tu ingtkn saya kepada ank hamster yg br lahir. cmtu lah rupenyer. ^_^ pape pn, msj sbnr artikel ne: jaga kebersihan secara keseluruhannya.

Chekgu Azrine said...

Tikus mna bertelur kot..dia xd telur kot..huhh

mimi nasir said...

gelinyaaaa. ngeri seram semua ada. errr :/

Kak Tie said...

ye ke ni??

Kumbang Jingga said...

wakakakakakaka..tak belajar biologi ke...mamalia mana bertelur..tikus beranak lah haha..pecah perut aku baca...sapa percaya tak tau lah..hehe...

Nash said...

Ovum manusia cuma ada satu so tak mungkin boleh mengandung sampai 20 kecuali kenbar seiras. lagipun bilangan kromosom manusia dan tikus tak sama so persenyawaan takkan berhasil. Sains tingkatan lima pun ada belajar mende ni. Minta admin selidik dulu sebelum posting. All about ethics.

nurul aini said...

tikus beranak...bukan bertelur... keje aku tiap2 bulan kahwinkan tikus jantan n betina untuk supply anak tikus pada student wt kajian... apela..

fara lulu ^^ said...

mmg la tikus tak bertelur.Sperm kot.Err takutnyaa

Habib Ceaser said...

Telur tu bermaksud sperma tikus tu la.. Bila bcantum ngn ovum pregnant la

Habib Ceaser said...

Telur tu bermaksud sperma tikus tu la.. Bila bcantum ngn ovum pregnant la

Batik Eklusif said...

Tikus sejenis mamalia..tikus mane bertelur.. hahahaa.. lawak betul laa.. mmg x logik langsung!!

TeQah Khaire said...

Perghh ngeri okey.

Gara2 tuala wanita macam2 boley jd.

wanlina said...

tapi manusia x boleh senyawakan sperma haiwan, sbb tikus ada 19 chromosomes je, while human got 23 chromosomes, to become a baby, all chromosome in ovum nucleus must be paired with chromosome in sperma, so, this story is not valid.
kalau datang dr tikus, takkan mama tikus tu beranak atas pad and this girl still pakai pad tu? x logik. maybe this was just a made up story from somewhere somewhere...

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com