✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, July 16, 2013

Mengaku Hina Islam & Campak Bangkai Khinzir Depan Surau



Nama mangsa remaja Cina: Ng Mun Tatt, 24.
kerja: Penjaga kaunter kafe internet.

Diculik di hadapan sebuah restoran ketika sedang makan bersama teman wanita sekitar jam 3 pagi oleh 8 (L) dipercayai berbangsa Melayu menaiki sebuah kereta jenis Toyota Alphard.. guna nombor pendaftaran palsu. Teman wanita ditinggalkan dan tidak diapa-apakan

Mangsa kemudiannya dibawa ke kawasan hutan sebelum ditinggalkan di kawasan tepi jakan Km4.5, Lebuhraya Duke (Duta hala Ulu Klang) berhampiran susur masuk ke Setiawangsa, dalam keadaan bogel.

Seluar, baju, pakaian dalam, boxer dilarikan suspek, manakala barang berharga spt dlm Shah Alam report: wallet, telefon bimbit dan rantai emas dikembalikan kepada teman wanita semasa mangsa dilarikan.

Mangsa mendakwa badannya diconteng oleh suspek kerana perbuatannya... (Pengakuan SULIT- Menghina orang Islam dan Orang Melayu dalam laman sosial peribadi spt Facebook, Twitter serta mencampakkan bangkai ba.bi di hadapan rumah dan surau orang Melayu yg menjadi sasaran agenda parti politik DAP untuk cetuskan ketegangan).

Suspek cuba untuk tidak membuat laporan polis kerana bimbang tindakannya terbongkar dan akan mendedahkan ramai individu.
Sehingga kini, hanya satu laporan polis dibuat oleh penunggang motosikal yang menemui mangsa dan membuat laporan polis.

15 comments:

Pn.bayu said...

hah...macam-macam... ini salah sorang macai yang sama macam binatang yang dicampakkan dihadapan surau....

ina said...

dap ni mmg ar..

kacang buncis said...

eee

kamaruzaman sahar said...

hancur la hidup dia ni... lahanat

elyna mirsada said...

mcm-mcm hal politik ni..yg buat pun sma sengal..

Nurfaezah Abdullah said...

'baik hati' juga ye penculik2 tu coz x rampas barang peribadi milik lelaki tu hehe

Mimi Azirah said...

sndri mau igt la kan

Admin said...

pdn lr muka dia, nsib baik buat cmtu mau org tgal kat hutan amazon baru dia reti.

Haryati Juning said...

dunia akhir zamannnnn :(

Haryati Juning said...

dunia akhir zamannnnn :(

Aku Penghibur said...

itulah padahnye

Siti Rohaida Yusof said...

kan kerana mulut badan binasa...

shark said...

Huhu..
Sampi gni jadinyer..
Xtaw ler btuil ke tdal tindakan ni.

Hada Jae said...

padan muko :P

Cik Fie said...

astaghfirullah .

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com