✿Baca Entry Yang Lepas✿

Thursday, July 18, 2013

Nak Dinding Rumah Cantik Sempena Raya ?? Jom Makeover !!

Assalamualaikum.
Selamat tengahari korang-II semua. Dah buat persiapan untuk raya?
Haaa ada yang dah buat, ada yang belum.. Baju raya awal dah beli tapi dindin rumah dah cat belum? Kalau belum uzu nak suggest perkhidmatan Wall Makeover by Na yang sangat cantik ! 











Cantik tak ? Haaa semua cantik-II . Kalau korang nak serikan ruang tamu korang dengan hiasan-II dinding macam tu bolehlah menggunakan khidmat Wall Makeover by Na
Nak tengok design lain boleh terjah page tu ok ?

Akhir sekali, thanks kepada Wall MakeOver by Na sebab sudi sponser stensil x 15 tuk GA uzu.
Stensil tu nak tau ape tak? Stensil ni corak-II yang korang letak kat dinding then tinggal letak cat je. Jadilah macam corak-II kat atas :) 

So korang, selamat meng-makeoverkan rumah anda ye !
Salam Ramadhan :)


7 comments:

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

wahhhhhhhh lawanya.....cantiknya....suka..:)

Miz Dayah said...

cantiknye cantiknye :-)

Normi Nieza said...

cantik..:)

Cik Fie said...

wow ! cantik :)

Merah itu hot said...

wowww !!! lawa laaaaaaaaaaa . . .

TeQah Khaire said...

okey bilik kita baru cat, ruginye .. hahaha

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

perghhh cantik gile!!!

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com