✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, July 23, 2013

Terkini!! Ainan Tasneem Terlibat Dengan Kemalangan


Terkini!! Ainan Tasneem Terlibat Dengan Kemalangan | PENYANYI yang terkenal menerusi lagu Aku Suka Dia, Ainan Tasneem dikatakan telah mengalami kemalangan kereta sewaktu melalui lebuhraya NPE (New Pantai Express Highway) sekitar jam 2.30 petang semalam.

Menurut Ainan Tasneem, sewaktu kemalangan berlaku, dia dan teman baiknya dalam perjalanan menuju ke Bandar Tasik Selatan dan secara tiba-tiba kereta yang dinaiki mereka bertembung dengan sebuah kereta dari arah belakang.

Kejadian semalam di lebuhraya NPE. 21 Julai around 2.30 pm. Alhamdulillah…. Nothing happen to me and my bestfriend. Cuma sekarang setiap urat dekat badan terlalu sakit dan banyak lebam akibat impact yang terlalu kuat.

We were on our way to Bandar Tasik Selatan. Bertembung dengan kereta belakang yang nak ke kanan waktu kita orang nak masuk ke simpang kiri. Kereta dua-dua dalam keadaan yang sangat laju.

Ainan turut melahirkan rasa syukur kerana terselamat daripada kemalangan tersebut, akan tetapi dia akui masih lagi trauma.



Dalam kereta berasap dan airbag semua keluar. Alhamdulillah tayar kereta terkeluar dari tempat tayar so besi tu tersekat dekat longkang. Kalau tak, kereta memang terus akan menjunam ke tepi gaung sebelah tu je.

Nauzubillah. Alhamdulillah Allah masih bagi nyawa untuk kami bernafas… To people out there, please.. Drive safely. Sayangi nyawa anda. Ainan trauma kejap icon sad Terkini!!Ainan Tasneem Terlibat Dengan Kemalangan Sampai sekarang masih teringat ingat apa yg berlaku semalam. Tq Allah for giving us chance to live.

4 comments:

Harith Iskandar said...

errr xkenal artis ni,tp elok lah kite hati2 bile memandu.jaga sama org lain sbb kekadang orng lain yg sebab kan kite kemalangan.nak raya ni sedey oooo kalau ilang org tersayang :)

puteri airyn said...

Teruk juga keadaan kereta tu yer..

Cik Fie said...

teruknya kereta dia ;(

Ct Noraishah said...

teruk jugak keretanya tu

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com