✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, July 12, 2013

Tutorial : Kembalikan Domain Ke Blogspost Semula

As-Salam

Tadi ada blogger Mun Pm uzu kat facebook. Dia ada masalah sikit ngan blog. 
Tapi small matter ja ni.


Haaa siapa punya domain yang dah habis tempoh, confirm tak boleh masuk ke blog. So kena tukar url blogspot semula. Then cepat-II bayar domain ok? Hehe . Cara nak tukar?

1. Dashboard --> Setting --> Basic --> Publishing --> Blog Address --> Edit

2. Save !. Selesai. Hehe

Banyak lagi tutorial blog yang lain. 
Boleh terjah kat SINI dan sapa yang nak request tutorial boleh PM me at Facebook .
k bye Salam



6 comments:

Cik Fie said...

nice tuto :)

Atikah Isa said...

domain tu apa kak ?

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

terima kasih share kak.. :3

Remy hazza said...

ok...boleh tukar balik ye..... ingat tak boleh....

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said...

nice tuto

Kak Tie said...

masallah Feed URL akak dah mula,tak reti canne nak buat..leh tolong akak x?

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com