July 24, 2013

, ,

Vivian Lee Dirompak & Ditikam Pisau


Vivian Lee yang membuat kontroversi popular menerusi post gambar-gambar terlampau bersama teman lelaki di laman blog. Kekasih kepada Alvin ini dikhabarkan telah dirompak dan ditikam dengan pisau ketika sedang berjalan seorang diri di Jalan Ipoh.

Menurut Alvin, kekasihnya itu sedang dalam perjalanan menuju ke sebuah kondominium yang bersebelahan sebelum dihampiri seorang lelaki India berbadan besar kira-kira jam 3.30 pagi Selasa lalu.

Lelaki berkenaan bertindak menolak Vivian ke sebatang pokok dan menghalakan pisau ke arah gadis tersebut sebelum menjerit “Oi, bagi duit kalau lu tak mau saya potong lu," dipetik dari laman blog wowberita.


Kata Alvin lagi, Vivian bersetuju untuk menyerahkan wangnya tetapi meminta kepada lelaki berkenaan agar memulangkan kad pengenalan, lesen, kad bank dan dokumen penting yang lain. Sebelum lelaki berkenaan beredar, lelaki India itu sempat mencederakan bahagian tangan dan pinggang Vivian.

“Dia belum sempat menamatkan ayatnya sebelum anak haram itu dengan ganas merampas wallet serta kunci rumah dan berlari ke arah rakannya yang menanti di atas motosikal di seberang jalan,” ujarnya.

Share:

10 Sila Komen:

Cik Nor said...

takutnya..huhu

Unknown said...

laaa..mcm ni pula

Annamariana1989 said...

macam2 la dorang ni..

Unknown said...

kontroversi lagi..

azura said...

Allah bayar CASH

Sproutee said...

tbh susah nak feel bad yang kejadian tu happen kat dia :/

Cik Fie said...

macam2 .

Alia Ali Ahmad said...

buat baik dibalas baik , buat jahat dibalas jahat . ppe pun .. semoga kembali sihat :)

nysachubby said...

hm , itulah

TeQah Khaire said...

Jalan ipoh tu ramai gangster lagi2 macai ouh.

Ni lah balasan menghina agama orang lain