Promosi My Favourite Perfumes Puasa 2014

✿Baca Entry Yang Lepas✿

✿Iklan Terbaik !! Jom Terjah !!✿

Friday, August 30, 2013

(9 Gambar) Kesilapan Di Dalam Filem KL GANGSTER 2











19 comments:

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Mak aiiii....smp macam tuh pun ada yg memerhati yer. Hebat...hebat. Leh jadik penganalisa ni. Hehehe

Asha Lya said...

tajamnya penglihatan...

Hafizzi Aziz said...

Nie KL Gangster 1 maa. bukan 2. :-)

Ahmad Zarif said...

cekap betul mata. hehe

kucha lana said...

saja je bikin panas

Shark Kay said...

hahah..
rajin btuil uzu cari error..
tp ada error pulka kt tajuk entry tu..
heheh,
error ada makna tu.

Sheila Eiman said...

hehee, tajam mata...

sha (chirp chirp) said...

tajamnya mata org yang detect tuu. kejap ade, kejap takde, macam chipsmore :P

Ayu Zan said...

ahahaha.. chipsmore. tattoo plk bole tukar design.

Nur Najihah said...

apa yang silap?

Asma Sah said...

Apa yg peliknya ?

Nadya Dyana said...

cepat betul .

johns johny said...

cube prati elok2 la beg tu.. ape yg slh nye?

Cik Fie said...

tajam betul mata :)

Nur Syuhada Fd said...

bukan senang nak movie ni, kadang2 dalam satu part kene buat banyak kali bkn sebb kesalahan tapi untuk bahagian lain(kan dalam satu part ada belah depan lah belakang lah kiri lah depan lah)memang lah ada kesalahan kalau buat bahagian lain.... >_<

bazuka que said...

Owner blog ni try la buat filem..nk tgok brape byk lak ksilapan.. -_-

bazuka que said...

Owner blog ni try la buat filem..nk tgok brape byk lak ksilapan.. -_-

NURUL FATIN IZZATI ABDUL AZIZ said...

ni kl gangster 1 la. think b4 post ye dik. ape motif pun nk cari salah org? tah ape2 la..

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

Tolong ltak link blog asal. Sy penulis asal entry ni.. lawat goofspotonfilm.blogspot.com utk 21 kesilapan film KL Gangster 2 yg sebenar