August 30, 2013

, ,

(9 Gambar) Kesilapan Di Dalam Filem KL GANGSTER 2










Share:

19 Sila Komen:

Unknown said...

Mak aiiii....smp macam tuh pun ada yg memerhati yer. Hebat...hebat. Leh jadik penganalisa ni. Hehehe

Asha Lya said...

tajamnya penglihatan...

FIZGRAPHIC said...

Nie KL Gangster 1 maa. bukan 2. :-)

Unknown said...

cekap betul mata. hehe

kuchalana said...

saja je bikin panas

Unknown said...

hahah..
rajin btuil uzu cari error..
tp ada error pulka kt tajuk entry tu..
heheh,
error ada makna tu.

Anonymous said...

hehee, tajam mata...

sha (chirp chirp) said...

tajamnya mata org yang detect tuu. kejap ade, kejap takde, macam chipsmore :P

Unknown said...

ahahaha.. chipsmore. tattoo plk bole tukar design.

najihahanuar said...

apa yang silap?

Asma' Sah said...

Apa yg peliknya ?

Unknown said...

cepat betul .

Unknown said...

cube prati elok2 la beg tu.. ape yg slh nye?

Cik Fie said...

tajam betul mata :)

syhdfd said...

bukan senang nak movie ni, kadang2 dalam satu part kene buat banyak kali bkn sebb kesalahan tapi untuk bahagian lain(kan dalam satu part ada belah depan lah belakang lah kiri lah depan lah)memang lah ada kesalahan kalau buat bahagian lain.... >_<

Unknown said...

Owner blog ni try la buat filem..nk tgok brape byk lak ksilapan.. -_-

Unknown said...

Owner blog ni try la buat filem..nk tgok brape byk lak ksilapan.. -_-

Unknown said...

ni kl gangster 1 la. think b4 post ye dik. ape motif pun nk cari salah org? tah ape2 la..

KhairulZamanKhobin said...

Tolong ltak link blog asal. Sy penulis asal entry ni.. lawat goofspotonfilm.blogspot.com utk 21 kesilapan film KL Gangster 2 yg sebenar