August 03, 2013

, , , , , ,

Penampilan Terbaru Mantan Raja Permaisuri Agong Hajjah Siti AishahSekian lama menyepikan diri dari orang ramai, kini Mantan Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong ke 11, Yang Amat Mulia Permaisuri Hajjah Siti Aishah Binti Datuk Seri Abdul Rahman muncul kembali di khalayak ramai. 

Baginda menjadi penghias muka depan bagi majalah Wanita Edisi Julai 2013 dan Majalah Nona Edisi Khas Aidilfitri Ogos 2013. 


Menjadi balu di usia cukup muda iaitu 30 tahun bukanlah satu perkara yang mudah. Kini, setelah 12 tahun berlalu, baginda muncul dengan semangat yang baru. 

Menjadi suri kepada Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj Ibni Almarhum Sultan Hisamuddin Alam Shah Alhaj pada usia muda iaitu 19 tahun dan ditabal menjadi Permaisuri negeri Selangor pada usia 27 tahun iaitu pada 28 Oktober 1998. 

Setahun kemudian menjadi Raja Permaisuri Agong ke 11 dan termuda dalam sejarah negara. 

Share:

5 Sila Komen:

Unknown said...

masih anggun dan jelita mantan pemaisuri kita nie....

Unknown said...

sedih dgn nasib dia bile terkena dengan mamat uncle seekers yg xberapa betul tu.mmm Alhamdulillah mujurlah dia masih ada semangat lg

Unknown said...

dah x ingt dh muka dia dulu2 cmner..

Hati Permata Jiwa said...Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
Sekiranya berminat, sila hubungi :-
DRINA DMARYA RESOURCES
No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's)
Tel : 03-33745230/ 013-3311606
WEB KAMI :
kahwinthaibest.blogspot.com
drina1998.blogspot.com


online games

Nadia Johari said...

masih jelita.apa die buat agknyer ye