✿Baca Entry Yang Lepas✿

Friday, September 6, 2013

[Honeymoon Package] Destinasi Honeymoon Impian...

Assalamualaikum

Destinasi honeymoon impian... mestilah Bali ! Sebut sahaja perkataan honeymoon secara automatik teringat dengan Bali. Semestinya Bali ialah tempat yang sangat sesuai untuk berbulan madu.

Bali yang terletak di Indonesia sememangnya dikenali sebagai tempat pelancongan  yang terkenal di rantau asia kerana tempatnya yang tenang, cantik, aman, bersih, damai, unik, murah, kreatif, dan sebab itulah Bali sesuai dijadikan tempat berbulan madu bagi pasangan yang baru berkahwin, atau pun tempat percutian keluarga.

Bali telah mendapat tempat kedua dalam kategori World's Best Awards pada tahun 2012 yang dipertandingkan dan ianya bukti bahawa Bali merupakan tempat yang sangat menarik.

Bali juga merupakan pusat pelancongan utama di Indonesia yang pesat membangun dan diiktiraf bertaraf antarabangsa. Ada beberapa tempat yang utama di Pulau Bali ialah seperti : Ubud, Kuta, Nusa Dua, Sanur, Seminyak, Denpasar, Candidasa, dan Lovina. 


Tempat-tempat tersebut menyediakan menawarkan bilik, hotel, apartment dan chalet yang bercirikan senibina Bali eksotik serta modern. Pelbagai pilihan penginapan disediakan untuk semua golongan.

Anda boleh lawati tempat-tempat menarik di pulau Bali seperti Kintamani, Bedugul, Tanah Lot, Besakih, Tanjung Benoa, Uluwatu, Ubud, Jimbaran dan lain-lain. Sambil itu anda juga boleh singgah di kedai cenderahati di Celuk, Mas, Legian, Sukawati dan lain-lain.


Kesimpulannya, saya sangat tertarik dengan destinasi bulan madu (honeymoon package) di Bali dan sangat berharap impian saya hendak ke Bali tercapai. Amin

Contest "Destinasi honeymoon impian... "ini dianjurkan oleh iluvtour.com dan disponser oleh Tareeq Al Jannah

Jika anda berminat mengikuti contest ini, sila tekan banner di bawah. Terima kasih. As-Salam


13 comments:

Azhafizah Md Nor said...

alamak..xde budget nak honeymoon jauh2 ni uzu..bestnye kalau dapat ke bali tu. :)

Ahmad Zarif said...

tgh simpan bajet untuk honeymoon ni. haha

dear xila said...

gudluck!

Farah Waheda Wahid said...

bali best kalau pergi honeymoon, krabi pun best...

munirah rahman said...

bestnya.. teringin jugak nak pi :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

good luck dear :)

tenku butang said...

waaa.. cantiknyaaa pemandangannn

Shida Radzuan said...

Salah satu tmpat dlm target shida huhuu..xtau lah boleh pi ke tak ni..

Cik Fie said...

teringin la nak pi :)

Nana Hussien said...

salam ziarah..... sudi2 lah ka blog Nana

Guaranteed Loans said...

I am a private loan lender ,i give certified loans to serious minded individuals and company at an interest rate of 3% with total loan repayment allowed weekly monthly or yearly depending on how you can make repayments if interested email me at guarloan@gmail.com we only offer out in:Dollars,Pounds,Euro only Contact us Today With These

Your Full Details
:Full Name
Loan Amount Needed
Loan Duration
Phone Number
Applied before
State
Monthly Income
Country
Address
You are to send this to our Company Email Address :guarloan@gmail.com

Mrs.Irene Query said...

Hello Everybody, My name is.Mrs.Irene Query. I live in singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $67,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $67,000.00 Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs.Irene Query that refer you to him. Contact DR KELLY WILLIAMS via email: reply to email
(kellywilliawsfinancial@gmail.com)

funloanfirm said...


Are you in need of a loan? Do you want to pay off your bills? Do you want to be
financially stable? All you have to do is to contact us for more information on
how to get started and get the loan you desire. This offer is open to all that
will be able to repay back in due time. Note-that repayment time frame is
negotiable and at interest rate of 3% just email us Abdallah.afandi@financier.com

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com