✿Baca Entry Yang Lepas✿

Monday, September 16, 2013

Emas Putih DUTA 8Share Malaysia

As-Salam

Ewah tajuk tak boleh belah. Hahaha. Terima kasih yang me-label-kan diri ini sebagai Duta 8share. Walaupun bukan duta sebenar. Hanya rakan-II blogger yang kata uzu dah jadi Duta 8share. Alhamdulillah kalau jadi duta betul-II pun apa salahnya. Hohoho ^^  .. Sebenarnya Uzu dah beberapa kali keluar kat page 8share. Boleh tengok gambar kat bawah.

#Troll by Nabila Medan

1.  Dua Gadis Blogger Berkongsi Pengalaman Mereka Dengan 8Share






Terima kasih 8share sebab promote uzu as a testimonial 8share Malaysia .Sebenarnya sebelum ini uzu pernah dapat panggilan dari Aqilla 8Share Malaysia sebab nak bagi tiket wayang free untuk review filem apa ntah tu. Uzu lupa filem nama filem tu . Sangat happy time tu tapi uzu kat Sabah. So, sangat rugi sebab melepas peluang review filem. Bukan senang nak dapat taw.

Setakat ini uzu sangat percaya dengan 8share Malaysia. Sebab ape?
- Banyak iklan
- Iklan kerap ada
- Cara pembayaran cepat
- Mesra pengguna
- Cepat selesaikan masalah


Kalau nak banding dengan Churp-churp, dah la earning jarang naik, Payment nak kena tunggu 3 bulan. Bligd pun lagi teruk taw. Tempoh cashout 3 bulan. Tapi uzu dah hamnpir 5 bulan dia tak bayar-II lagi.

So, korang kalau nak duit tambahan, boleh la try 8share :) So sesiapa yang nak, boleh daftar kat sini. Dont worry , tak guna apa-apa modal pun. Sign Up free kot.


Sebarang pertanyaan, boleh PM uzu kat fb ye. Sharing is caring. Salam

16 comments:

Marou Apple Hijau said...

tahniah..rezeki..

Entri Baru Update : Cabaran RM10 Makan Tutti Fruiti

Nur Madihah said...

wah, nak cubalah.. tahniah2..
churp2 memang lambat

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!! 9 kali tuuu!!...rezeki akak uzu :)

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH UZU ..

Mia Liana said...

terbaik la uzu..

bloggerlelaki.com said...

hu3..semoga pihak 8share akn bg gelaran secara rasmi nanti..masyukk

Asha Lya said...

Tahniah uzu rezeki

pha is said...

tahniah.. pha is baru nk berjinak-jinak dgn 8share nih..

Hafiz Hafizol said...

Syoknya... dah 9 kali tu... sekali cash out berapa ?? Hehehe

LanaNa Lyana said...

byknya dah cash out.. best tu.. ** baru dgr psl 8share ni. dh lama x blogging lah kata :)

nur lyla said...

wow.. gilalah.. hebak! hebak! majulah emasputih untuk 8share.. gegegegegege..

selamat hari malaysia korangg :)!!!

Dkna Abza said...

dalam blog nie kalau rajin mesti ada je rezekinya :)

Fatin Hazwani said...

tahniah kak :)

tarmizi said...

Tahniah

dear xila said...

masyukkkk

cik amal said...

wahh tahniah :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com