✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, September 24, 2013

Photo Canvas Untuk Blogger Azhafizah.com Sebagai Hadiah Perkahwinan

Assalamualaikum

Hari ini uzu nak update pasal wedding gift untuk Azhafizah.com yang selamat sampai ke rumah Fiza hari ini.
Alhamdulillah... Boleh baca entry pasal photo canvas di blog fiza --> Tekan . 

Actually, plan awal nak buat suprise kat Fiza pasal photo canvas ni, so Uzu ngan Shida skodeng facebook dia , pilih2 gambar yang sesuai untuk dijadikan photo canvas.Then, uzu dah submit gambar yang Uzu ngan Shida pilih ke tempat yang buat benda ni lah. Tapi size gambar pulak masalah. Hahahaa. Nak gelak rasa. Then, terpaksalah minta original picture dengan Fiza. Haihhhhhh tak jadi lah kitorang punya suprise. Hehehe 


From : Uzu, Shida dan Apit

Tak sangka Photo canvas ni sebenarnya cantik dibuat perhiasan kat dinding rumah, selalunya letak frame besar je kan? Photo Canvas ni first time uzu dengar so agak menarik hasilnya, uzu puas hati dengan kualiti photo canvas tersebut.

So, kalau korang berminat nak bagi hadiah kat seseorang untuk jadikan kenangan, boleh lah try buat photo canvas ni. Lawa tau. Hehehe. Siapa berminat boleh contact details kat bawah. ok bye. Salam ^^

Saiz - 20x30 inch
Harga - RM160.00
Harga lepas diskaun RM130.00
Material - 420gsm Poly Cotton Canvas
Link - www.facebook.com/canvasdarte dan www.canvasdarte.blogspot.com
Email - canvasdarte@gmail.com
HP - 0129806627 Yop/ 0172829808 Amin


16 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

wah,,, menarik,, sesuai untuk orang yang suka kreativiti :D

Azhafizah Md Nor said...

kira dah suprise dah ni uzu..Thank you so much! Love you all :)

Liza Licha said...

cantik jgk tu uzu

Mia Liana said...

wahhhh.. bestnya.. ;)

Farah Waheda Wahid said...

cantik photo canvas ni...

Normi Nieza said...

cantik..:)

Zara Nurhaidah said...

waaa ! cayaa laa ! ^^

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

cantik! bilalah ena dapat create satu.. heheheheh

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

cantik la! nice, suka sgt! huhu kalau shakira dpt 1 mcm tu kan best..ngeh3!

Asma Sah said...

Cantik .Tergodanya tengok .

piqa da bajitos said...

nak satu!

Eyma su said...

cntiknye..^^

Syarafi[skyforce331] said...

smart2!!...tahniah kepada akak fiza :D

Shida Radzuan said...

uzu..shida kawen nnt nk order yg besar punya hehee :)

Nadia Johari said...

memang cntik..lagi2 kalau digantung kat dinding

Solehah Shamsuddin said...

cantik. hadiah camni pun berbaloi & kekal di ingatan si pengantin :)

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com