✿Baca Entry Yang Lepas✿

Tuesday, September 3, 2013

Review : Power Bank Murah Pink

Assalamualaikum

Powerbank menjadi satu keperluan memandangkan kebanyakan dari kita menggunakan Hp yang canggih dan canggih itu lah selalunya yang akan cepat habis bateri. So ini jalan penyelesaiannya. Powerbank kaler pink menjadi idaman hati. Hehehe. Cute tak? Yang minat pink sila jangan jeles! Hehe



1 Power Bank 1 USB Cable 
5 Connectors Built-in 12,000 mAh high capacity rechargeable 
Li-ion battery 
High efficiency of power conversion 
LED Power Indicator 
Dual USB output 
Input: 5.0V 1000mA 
Port 1 output: 5.0V DC, 1A 
Port 2 output: 5.0V DC, 2.1A

Harga = RM60 termasuk Postage.

Note :  Yang ni my sis yang belikan. Uzu tak ingat di mana dia beli. kalau korang berminat boleh google je. Banyak powerbank murah sekarang :) Hehe. k bye Salam


12 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memang jeles sebab akak peminat pink...memang sedang mencari power bank baru pun ni...hu hu hu...

dEdEQ dE wIshEs said...

60 HINGGIT JE ? AWAT MURAH NO .. HIHIHI . UZU NAK PINJAM NAH

Azhafizah Md Nor said...

ok fine,saya jeles :(

comel je pink tu :)

sha (chirp chirp) said...

murah jugak. pink gituu :D

Harith Iskandar said...

60 jer ke..murah murah.nak satu boleh...ehe

Sukma Haron said...

akak dah beli powerbank tapi yang murah dan output 3000 high capacity

Ibu Lala said...

Skrg dh mcm2 bentuk power bank.

Shida Radzuan said...

wahhh murahhnye..nk wane biru de x uzu?

nurdani said...

comelnya powerbank tu. warna cantik

Eyma su said...

warna pink memang jeles nie..semua pink dah..hehe :P

Cik Fie said...

comel . pink ;)

Mohd Hakim Faiz said...

Mcm2 ya sekarang reka bntuk powerbank tu.. bleh tahan brape ari lau cas penuh ni..

Copyright © ✿Emas✿Putih✿Blog✿ Designed by azhafizah.com